Anne Glad: Elsker sine bittesmå bryster

Den lille Anne elsker sin lille barm

Den lille Anne elsker sin lille barm

Foto: All Over"Kender du typen"-eksperten er en lille størrelse, og det samme er barmen. Selv kalder hun brysterne for bittesmå, men alligevel kunne hun ikke drømme om at få dem lavet større:

- Jeg synes, kvinder har det med at slå hinanden oven i hovedet med alt muligt, når det gælder de ting. Når jeg for eksempel hører en kvinde udtale offentligt, at det er kvindefjendsk at få lavet silikonebryster, for efter at have ammet er det »kun naturligt at få lange, slanke bryster«, synes jeg egentlig, det er kvindefjendsk, selv om det blev sagt humoristisk.

Jeg kunne ikke selv finde på at få lavet om på mine bittesmå bryster. Men jeg kan godt sætte mig ind i, at der er kvinder, som bliver ulykkelige over, at de har ændret udseende efter fødsel og amning. Rent kosmetisk og æstetisk kan jeg godt forstå deres valg, siger hun til SØNDAG.


Læs interviewet med Helena Christensen om hendes hverdag på soendag.dk


Hun kan faktisk slet ikke forstå, hvorfor kvinder tør at få implantater:

- Det, jeg ikke forstår, er den pris, man er parat til at betale. Nogle af de kvinder, jeg har talt med, som har fået lavet silikonebryster, fortæller om at have mistet følelsen i brystvorterne. Hvor fedt er det lige ikke at kunne mærke sine bryster?

Der var også en kvinde, der fortalte mig, at efter at hun havde fået Botox i panden, var hendes orgasmer slet ikke nær så intense, som de plejede at være. Og da tænker jeg, jamen hallo, så vil jeg da hellere beholde rynkerne i panden og fortsat have glade dage på lagnet, lyder det fra Anne Glad, der dog understreger, at folk må gøre lige, hvad de vil:

- Og det er her, jeg mener, vi skal passe på med ikke at holde hinanden nede på de parametre og gøre os til dommere over hinandens valg. Det eneste, jeg bare siger, er, at folk skal tage deres valg på et oplyst grundlag og så ikke forveksle det med, at man automatisk bliver lykkeligere af at gøre sådan nogle ting ved sig selv, siger hun.


Lotte Mejlhede fortæller, at alder ikke rager hende en papand på soendag.dkUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close