Nyheder22. november 2017

Hovsa! Bryllups-borgmester valgt ind mod sin vilje

Anna Mee Allerslev er mod sin vilje blevet valgt til Københavns Borgerrepræsentation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna-mee-allerslev-22112017.jpg
 Foto: ALLER MEDIA

Bryllups-borgmesteren alias den detroniserede beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Anna Mee Allerslev, er mod sin vilje blevet valgt ind i Københavns Borgerrepræsentation.

Med 1.123 personlige stemmer står der en plads til hendes rådighed på rådhuset i hendes elskede København, men modsat de flere tusinde andre politikere, der er blevet valgt til byrådene i de 98 kommuner og regionerne, så er Anna Mee Allerslev ikke interesseret.

Hun er indtil videre færdig med dansk politik, efter at hun trak sig så sent som den 25. oktober som en udløber af "bryllupssagen".

Det var BT, der i en række artikler fortalte, hvordan hun i forbindelse med sit bryllup havde fået stillet en sal på Københavns Rådhus til sin rådighed kvit og frit, som andre skal betale 65.000 kroner for at leje.

Det kom så også frem, at hun i en helt urimelig grad havde belemret embedsværket med hele 84 spørgsmål om sin egen bryllupsfest med forespørgsler om alt fra musikanlæg, kagegafler og om hvem, der serverer cavaen for de 300 gæster til bryllupsreceptionen.

Senere blev det godtgjort, at hun havde fået stillet et lokale gratis til rådighed hos 'Øens Murerfirma', da hun afholdt sin 30 års fødselsdag.

Øens Murerfirma blev brugt til flere opgaver af hendes egen forvaltning, så det lugtede lidt af en gratis vennetjeneste mellem en borgmester og et firma, der kunne ønske at bevare det gode forhold til borgmesteren med henblik på fremtidige arbejdsopgaver.

Eksperter vurderede, da sagen var oppe, at Anna Mee burde blive beskattet af den værdi, det gratis festlokale repræsenterede.

Da det så kom frem, at hun havde stillet spørgsmål til en borgmester i en anden forvaltning om en sag, hvor Øens Murerfirma var involveret, gik den ikke længere, og den 25. oktober trak hun sig.

Ved den lejlighed sagde hun, at hun stoppede i dansk politik og ikke ville vælges i går.

Men hun smuttede så sent, at hun figurerede på stemmesedlerne ved tirsdagens valg, og om det skyldes uvidenhed eller er en art protest er uvidst, men 1.123 vælgere har givet hende kunstigt åndedræt og valgt hende ind som nummer fem på den radikale liste.

Det formodes, at Anna Mee Allerslev beder om at blive fritaget for hvervet og overlader pladsen til nummer seks hos de radikale, Christopher Røhl Andersen, der opnåede 1.009 personlige stemmer.

Sponsoreret indhold