Anna Due efter fødslen: Min krop er tilbage

Se billedet: Paradise-deltageren viser sin slanke krop frem

Se billedet: Paradise-deltageren viser sin slanke krop frem

Foto: René SchützeDet er kun omkring fire måneder siden, at Anna Due fødte hende og Martin 'Ham den gamle' Hjorts søn. Men Paradise-deltagerens krop er allerede tilbage i topform.

LÆS OGSÅ: Anna Due og Martin har fået kirkens accept

Anna Due lagde således dette billede af sin slanke og veltrænede krop på sin Facebook-side torsdag formiddag - og det fik straks massevis af hendes følgere til at kommenter på hendes krop:- Min krop er tilbage :D, skrev Anna Due til dette billede, som hun torsdag lagde på sin Facebook-side (Foto: Anna Due/Facebook)

LÆS OGSÅ: Se billedet: Her er reality-babyen

- ihhhhh hvor er det snyd.. men hvor er det flot, at figuren er kommet så hurtig tilbage.., skriver Line Jensen blandt andet.

Sarah Henriksen skriver 'smukt' og efterlyser lidt tips og tricks fra den slanke Paradise-mor:

- men ville du ikke lave et opslag med nogle øvelser man kan lave der hjemme, skriver Sarah Henriksen.

- Smuk som altid !! alle dem der skriver negativt til/om dig er bare misundelig .. Og misundelig over du er sådan en god mor som du er !!!, lyder kommentaren fra Bani.

LÆS OGSÅ: Anna og Martin: Parforholdet bliver sat på prøve

Anna og Martin Hjort, der bedre er kendt under kælenavnet "Ham den gamle", blev kærester, da de begge deltog i Paradise Hotel. Her blev de smedet sammen af selveste Paris Hilton, som gæstede det festlige hotel.

Kærligheden kulminerede, da parret i juli blev forældre til en lille søn, som skal døbes Villian Due Hjort. Drengen skal dog først døbes til sommer, afslørede mor Anna for nyligt på sin egen blog:

- Til sommer skal vores lille basse døbes, grunden til at det først bliver der er fordi vi vil holde en kæmpe have fest, det er meget mere personligt end at man sidder i et kedeligt forsamlingshus. Vi skal have rigtig god mad - og så kan man gå ud og spille kongespil m.m, det bliver SÅ hyggeligt, skrev den glade mor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close