Anna og Martin har fået kirkens accept

Anna Due og Martin Hjort har nu fået kirkens accept på deres søns navn.

Anna Due og Martin Hjort har nu fået kirkens accept på deres søns navn.

Foto: René SchützeI juli måned fødte Anna Due Danmarks første paradise-baby, da hun og kæresten Martin "ham den gamle" Hjort blev forældre til en lille søn.

Kort tid efter stod det klart at deres lille øjesten skulle hedde Villian Due Hjort.

- Jeg syntes, at William var et flot navn. Men Martin ville gerne, det skal være lidt specielt, og så kunne han se, at William var det mest populære navn i 2013. Og vi skulle i hvert fald ikke have et barn, der hed det samme som alle de andre i børnehaven.

LÆS OGSÅ: Anna Due: Parforholdet bliver sat på prøve

- Og Martin er jo stor Chelsea-fan, og der er der en, der hedder Villian, og så sagde han: "Prøv lige at sige Villian", og så syntes vi, at det var meget nice, forklarede Anna dengang om navnevalget.

Og i dag har Anna Due så offentliggjort på sin blog Annadue.com, at de har fået kirkens accept på, at de må kalde deres søn Villian.

- Martin og jeg er rigtig glade idag, vi har lige fået en god nyhed fra Christian sogns kirke! Vi søgte om at få navnet Villian, grunden til at vi skulle søge om det var fordi at han er den FØRSTE i danmark som kommer til at hedde det, fedt fedt fedt! Derudover fik jeg en anden god nyhed, jeg er steget i barselspenge - wuhuuuu, skriver Anna på sin blog.

Der går dog lidt tid inden, deres lille dreng skal døbes.

- Til sommer skal vores lille basse døbes, grunden til at det først bliver der er fordi vi vil holde en kæmpe have fest, det er meget mere personligt end at man sidder i et kedeligt forsamlingshus. Vi skal have rigtig god mad - og så kan man gå ud og spille kongespil m.m, det bliver SÅ hyggeligt, skriver den glade mor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close