Nyheder28. januar 2014

ANNA DAVID: GRAND PRIX-STJERNE

Sangerindens ekskæreste har skrevet sangen til Dansk Melodi Grand Prix den 8. marts
Af af
Anna David her med ekskæresten og tekstforfatteren Lasse Lindorff
Anna David her med ekskæresten og tekstforfatteren Lasse Lindorff
 Foto: Kaspar WenstrupMan kan ikke være to steder på én gang - det kan Anna David heller ikke. Så hun må aflyse sin medvirken i musical'en "Grease" i Tivolis Koncertsal, når hun skal være solist i Dansk Melodi Grand Prix.

Den 29-årige sangerinde har nemlig fået et af de fire såkaldte "Wildcarts" - invitationer - til at medvirke i Grand Prix'et, der sendes fra Odense den 8. marts. Og det har hun sagt ja tak til.

Anna David med ring på

Derfor er Anna David blandt de ti, der skal dyste om guldet og repræsentere Danmark på hjemmebane ved den store popdyst i maj.

Det er Grease-stjernens ekskæreste, Lasse Lindorff, der har skrevet den sang som David skal optræde med. Han var en del i rampelyset, da han fik barn med Malene Hasselblad samtidig med, at han blev kæreste med Anna David.

Hele 872 sange dystede om de seks resterende pladser i Grand Prix'et, og her er det bemærkelsesværdigt, at der ikke var været gode sange nok, for enkelte har nemlig fået hele to bidrag med.

Det gælder f.eks. Basim, der dog selv kun synger den ene af de to, han har været med til at skrive.

Men også den tidligere sanger i "YouKnowWho", Lasse Halvor Jensen, der de senere år har skrevet mange numre til Grand Prix'et, har to sange med.

Dels er han inviteret på et wildcart, dels har han skrevet ét af de 872 bidrag og fået endnu en sang udvalgt.

Blandt de øvrige kendte navne, der kæmper i Grand Prix'et er Sonny fredie-Petersen, Bryan Rice og Danni Elmo. De sidste to har deltaget et par gange før og begge fået andenpladser.

Se alle deltagerne her

Sponsoreret indhold