Nyheder 13. marts 2011

Anna David: Får graviditetstips af Szhirley

Den smukke sanger frygter dog tiden efter fødslen
Anna David er lige nu i 6. måned
Anna David er lige nu i 6. måned
Foto: All Over

I slutningen af sidste år annoncerede sangfuglen Anna David, at hun for første gang er gravid.

Nu nærmer terminsdatoen 6. juni sig med hastige skridt, men der er heldigvis ikke noget panik at spore hos 26-årige Anna, som får gode råd med på vejen fra sin "Toppen af poppen"-kollega Szhirley.

- Szhirley er god. I dag kunne jeg ikke forstå, hvorfor mine ben gjorde ondt, hvor hun med det samme kunne fortælle hvorfor, da graviditeten stadig er i frisk erindring hos hende, fortæller Anna David til B.T.

Læs også: Se Anna Davids kæreste

Szhirley blev selv mor for 10 måneder siden, og det er de nylige erfaringer, der kommer Anna til gode.

- Selv om min mor har født fire børn, er det lidt lang tid siden efterhånden. Så der bruger jeg ofte Szhirley, hvor jeg ringer og spørger løs, forklarer "Fuck dig"-stjernen, som altså er ganske rolig omkring sin graviditet. Det er tiden bagefter, der giver de største bekymringer.

Læs også: Anna David blev voldtaget

- Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan det lader sig gøre rent praktisk og økonomisk. Min første koncert efter fødslen er den 29. juni. Det bliver ikke nemt. Selvfølgelig har jeg skåret lidt ned på jobbet, og min kæreste Christian hjælper også. Han passer vores pige, mens jeg optræder, forklarer Anna David.

Hun understreger, at hun alt i alt glæder sig rigtig meget til at blive mor. Og så har hun jo også en rolle som Sandy i Tivoli-musicalen "Grease" at se frem til.

Sponsoreret indhold