Nyheder22. oktober 2008

Anmeldelse: High School Musical 3

Livet er en musical. Kæmpe-successen er tilbage. Konceptet er det samme, og de trofaste fans af historien om Troy, Gabriella og Sharpay på den amerikanske high school bliver ikke skuffede
SE og HØRs anmelder giver High School Musical 3 hele fire logoer
SE og HØRs anmelder giver High School Musical 3 hele fire logoer
 Foto: All Over

Lige som de foregående film er 3'eren proppet med velklingende sange, der får selv de voksne til at rokke med i biografsædet. Sangene er med til at opveje det noget flade plot.

Endnu engang står Troy (Zac Efron) over for valget mellem basketball og musikken. For det er sidste år på high school, og fremtiden skal planlægges. Hvad gør man, når man er skolens basketball-helt, og alle forventer, at man vælger et basketball-stipendium, men ikke er klar til at opgive musicaldrømmen?

Der er stadig romantik i luften mellem filmens hovedpersoner Troy og Gabriella (Vanessa Hudgens). Men selv om kæresteparret snart er færdige med high school, er det en meget uskyldig romance, der udspiller sig på filmlærredet. Deres forhold er aldrig rigtig i fare, og man kunne godt ønske sig at se filmkæresterne, som også kysser på hinanden i virkeligheden, i lidt tættere omfavnelse. Det ville klæde filmen, at bringe stærkere følelser på banen.

For livet er vitterligt en "High School Musical" for de unge i filmen. Masser af glitter, dyre biler, store kjoler, cheerleadere og veltrænede basketball spillere. Filmserien har potentiale til at blive, hvad "Fame" var for 80'ernes unge - et glimt ind i de ambitiøse high school-elevers glamourøse liv.

Hvis man ser filmen på de præmisser, er den amerikanske drøm drønunderholdende.

Læs her om Bjørn Lomborg, der mødte alene om til snigpremieren på den populære film.

Filmen kan ses i biograferne landet over fra i dag den 22. oktober 2008.

Se den store "High School Musical 3" konkurrence i ugen SE og HØR.

Titel: High School Musical 3, Senior Year
Instruktør: Kenny Ortega
Medvirkende: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu


Sponsoreret indhold