Ankerstjerne afslører datterens navn

I aften debuterer Ankerstjerne som dommer i \

I aften debuterer Ankerstjerne som dommer i "X Factor" på TV 2.

Foto: Peter Grosen

Ankerstjerne, der i aften debuterer som dommer i "X Factor" på TV 2, blev i oktober far til sit første barn - en datter, som han fik med kæresten Lise Kofoed. 

I et interview i denne måneds Vores Børn fortæller den 34-årige hitmager, hvordan livet er som far, og han afslører også sin lille prinsesses navn. 

- Allerede mens Leona blev født, tænkte jeg: Far skal ud at lave penge! Jeg er en provider-type, og jeg kan bare mærke, hvor vigtigt det er for mig at skabe nogle gode rammer om hendes liv. Jeg tænker 17 år ud i fremtiden: Hvad nu, hvis hun skal gå på en bestemt skole eller har brug for behandling på et privathospital? Det skal der være råd til, fortæller sangskriveren med det borgerlige navn Lars Ankerstjerne Christensen til Vores Børn

Artiklen fortsætter under billedet. 

Leona betyder "løve", og siden Ankerstjerne i oktober for første gang viste sin datter frem på sin Instagram, har han da også brugt en løve-emoji ganske flittigt. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det var tilbage i oktober, at Ankerstjerne og kæresten Lise blev forældre

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Hun er her!!! Vi er lykkelige, trætte og taknemmelige. Hun er sund og rask - og virker som en dejligt glad pige. Hendes mor er den sejeste, skrev Ankerstjerne på sin Instagram. 

Den seje mor er Ankerstjernes kæreste Lise Kofoed. Parret annoncerede hendes graviditet tilbage i juli

Over for TV 2 havde han kun roser til overs for, hvordan hans kæreste Lise klarede fødslen: 

- Det var vildt og intenst og tog lang tid og gjorde ondt og alle sådan nogle ting, men det var en fødsel, og Lise var en kriger og helt fantastisk og sej, fortalte en stolt Ankerstjerne til TV 2

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ankerstjerne med kæresten Lise. Foto: Dan Mariegaard

Den nybagte far afslørede også, at hans datter vejede 3370 gram og var 53 cm lang, da hun kom til verden på Rigshospitalet i København.

- Hvor er det egentlig sindssygt, at vi ikke taler meget mere om fødsler, for hold kæft, hvor er det sindssygt. Jeg overværede jo hvert et sekund, og fuck, hvor er det sejt og dybt fantastisk, lød det fra Ankerstjerne, der selv klippede navlestrengen. 

Ankerstjerne var op til fødslen travlt beskæftiget af at optage "X Factor", der har premiere i dag på TV 2.

Dog kunne datterens ankomst nærmest ikke være mere perfekt timet: "X Factor"-optagelserne sluttede op til en weekend, og datteren blev født mandag. Først ugen efter skulle Ankerstjerne atter stille op foran "X Factor"-kameraerne. 

- Hun vidste lige, at far have en uge til hende der, lød det dengang fra Ankerstjerne. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close