Nyheder13. maj 2017

Anja før Eurovision-finalen: Selvfølgelig vil jeg vinde

Bookmakere og eksperter spår Danmark en minimal chance for sejren, som Portugal og Italien er favoritter til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.22726601.jpg
 Foto: All Over

Kun få timer før, at dansk-australske Anja Nissen går på scenen ved finalen i Eurovision for at repræsentere Danmark i den store konkurrence, skal hun ifølge bookmakere og eksperter ikke gøre sig de store forhåbninger om at vinde.

Men Anja Nissen tror stadig på chancen, selv om hun også ved, at det er en svær opgave, hun er sat på.

- Jeg lægger et stort pres på mig selv. Selvfølgelig vil jeg vinde, det vil jeg virkelig, men det handler jo om at lave den bedste optræden. Og vi er nødt til at se i øjnene, at vi måske ikke vinder, der er jo så mange, der fortjener det. Men alt kan ske, siger hun.

Portugal og Italien er blandt de lande, bookmakerne har størst tiltro til, mens Bulgarien også er en dark horse til sejren.

Lørdag eftermiddag havde sangerinden sin sidste prøve i salen i Kijev i Ukraine. Om lidt går det for alvor løs, men nerverne vil først komme snigende senere for den 21-årige sangerinde.

- Jeg har det godt, jeg er ret rolig, vi har haft så mange prøver nu. Jeg har aldrig været mere klar, siger Anja Nissen.

- Nu skal jeg bare fokusere på min optræden, for jeg ved, at jeg bliver ret nervøs, når det går i gang, siger hun.

Før finalen har sangerinden lavet nogle små ændringer i sin optræden.

- Jeg vil ikke have, at mit hår ser så glat ud, det skal være mere naturligt og frit, så jeg kan svinge med det. Det så meget poleret ud før, men det er bedre, når det er mere løst og min makeup er mere simpel. Og så er der nogle få ting, jeg har strammet op på på scenen, siger hun.

Finalen sendes på DR1 klokken 21.00.

null

Sponsoreret indhold