Anja Andersen har solgt villaen

Anja Andersen kan ikke se, at hun har en fremtid i FCK nu, hvor Don Ø er skredet

Anja Andersen kan ikke se, at hun har en fremtid i FCK nu, hvor Don Ø er skredet

Foto: Claus Poulsen

Det var ikke just et lynsalg, men med en stædig ihærdighed lykkes det meste. Også for den tidligere håndboldsstjerne Anja Andersen, der har fået solgt sin villa i Odense. Det skriver Boliga Kendte.

Prisen er netop blevet offentliggjort på tinglysning.dk, og den endte på fem mio. kr., og dermed har sportsstjernen måttet acceptere et afslag på ca. en halv million kroner.

Hun satte huset på markedet i august til 5.650.000 kr., men sænkede senere prisen til 5.495.000 kr.

Det virkede, og efter 86 dage med fremvisninger var der fundet en køber.

Til salg flere gange

Det var dog kun i denne omgang, der var en kort salgstid. For mens villaer i Odense har en gennemsnitlig liggetid på 200 dage, så har hun før forsøgt at sælge huset - og her har huset trukket gennemsnittet op.

De tre gange tidligere, hun hendes hjem var udbudt til salg, var liggetiden ifølge Boliga Kendte på 290, 261 og 423 dage - rundt regnet i omegnen af tre år.

Stor bolig

Odense-villaen i det eksklusive Hunderup-kvarter er på 203 kvadratmeter. Der er et stort køkkenalrum, lounge-stue, otte værelser, flere badeværelser, bryggers og sågar et motionsrum. Sidstnævnte er indrettet i et udhus og tæller derfor ikke med i de 203 kvadratmeter.

Det gør den 67 kvadratmeter store dobbeltgarage heller ikke, og der vil man så kunne parkere sin bil, når man når frem til huset efter først af have passeret to elektriske porte og er kørt op gennem indkørslen.

Riis med lang liggetid

Selvom de har været vant til at sejre, kæmper flere tidligere sportsstjerner med at overvinde boligmarkedet og finde en købers gunst.

Også cykelsports-ikonet Bjarne Riis har måtte erkende, at det kan være svært at få solgt.

Hans 17 mio. kr. dyre villa i Vejle har pt. været til salg i 465 dage.

Her kan du se fotos af Bjarne Riis' hus.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close