Nyheder21. september 2016

"Angelina og Brad" er flyttet fra hinanden

De to kendissers skilsmisse har nu bredt sig til Madame Tussauds i London, hvor deres voksfigurer ikke længere står ved siden af hinanden.
https://imgix.seoghoer.dk/angelina_og_brad_voks.jpg
 Foto: All Over Press

Brad Pitt og Angelina Jolie er vokset fra hinanden. Hvert fald hos Madame Tussauds i London, hvor voksfigurerne af de to verdensstjerner indtil nu har stået side om side.

Grundet skilsmissen har man dog valgt at adskille de to figurer. Det fremgår af Madame Tussauds Twitter-profil.

Her ses et billede af de to voksfigurer stående med en vis afstand og en voksfigur af Robert Pattinson imellem sig.

null

- Som følge af nyheden der har chokeret kendis-følgere verden over kan vi bekræfte, at vi har adskilt Brad Pitts og Angelina Jolies figurer, står det ved billedet.

Før stod figurerne meget tæt for at symbolisere, at de var et par. De to fandt sammen efter, at de havde spillet mand og kone i aktion-komedien "Mr. and Mrs. Smith" fra 2005.

Voksfigurerne blev fremstillet i forbindelse med Brad Pitts 50-års fødselsdag tilbage i 2013, hvor parret endnu ikke var blevet gift. Begge havde dog i forvejen en voksfigur hos Madame Tussauds, men disse var 8 år gamle og blev altså skiftet ud med dem, der ses på billedet.

Tirsdag aften kom nyheden om power-parrets skilsmisse frem via det amerikanske netmedie TMZ, og siden har hele verden begrædt bruddet over dem alle.

Nu har bruddet altså også spredt sig til verdenen af voks.

null

Sponsoreret indhold