Nyheder7. april 2015

’Andrea’: Spændende at genskabe ’Beverly Hills 90210’

Kunne et gensyn med ’teenagerne’ komme på tale?
Af af

’Andrea’: Spændende at genskabe ’Beverly Hills 90210’Var du én af dem, der elskede 90'ernes hit-tvshow Beverly Hills 90210 - og sukkede højlydt, når drengerøven Dylan, duksedrengen Brandon eller musik-fyren David tonede frem på skærmen? Og er du én af dem, der ville blive mere end lykkelig, hvis der kom endnu en sæson af den verdensberømte serie?

Ja… chancen er nok lille, men nu fortæller Gabrielle Carteris (der spillede rollen som duksen Andrea), at det ville være et yderst spændende projekt at genskabe serien, som tryllebandt en hel generation tilbage i 1990'erne.

LÆS OGSÅ: '90210'-Brenda svarer på kritik

- Alle er forskellige steder i livet nu, så jeg er ikke sikker på, at de ville gøre det, men jeg ved at Luke ønskede at lave noget, så det kunne da være interessant, sagde den i dag 54-årige skuespillerinde, da hun tidligere på året ankom til Screen Actors Guild Awards i Hollywood.

'Andrea' kunne dog tilføje, at stjernerne stadig ses her mange år efter, at sidste afsnit løb over skærmen.

- Jeg holder kontakten med Jason (som spillede Brandon, red.), Luke (som spillede Dylan, red.) og Ian (som spillede Steve, red.). Jennies (som spillede Kelly, red.) børn gik i skole med mine børn, så jeg så også meget til Jennie. Men Jason og jeg var tætte alle årene. Og Luke og Ian, fortæller Gabrielle Carteris.

LÆS OGSÅ: Husker du Brandon, Dylan og Kelly? Sådan ser 90210-stjernerne ud i dag

Beverly Hills 90210-serien begyndte i oktober 1990, men landede først på dansk tv to år senere. Over hele verden fik serien kæmpe succes ligesom herhjemme - og skuespillerne strøg til tops som nogle af de mest beundrede og eftertragtede i verden.

Gabrielle Carteris var 29 år, da hun landede rollen som den 16-årige duks Andrea, og hun medvirkede i den populære teenage-serie indtil 1995, hvor hun blev vært på sit eget talkshow, som dog kun varede én enkelt sæson.

Måske er det også meget godt, at serien ikke genopstår. For der er sket meget med skuepillerne, siden sidste episode blev vist i 2000 - og der er ikke meget 'teenager-look' tilbage hos nogle af de unge mennesker fra det dyre postnummer - se selv i galleriet i bunden af denne artikel.

LÆS OGSÅ: 'Brandon' i ny bog: Brad Pitt sov i min seng

Chancen for en genoplivning af 'Beverly Hills 90210' blev for et år siden kommenteret af duksedrengen Brandon - spillet af Jason Priestly. I et interview med det canadiske medie canada.com,

Også han var noget afvisende over for en genoplivning - faktisk slog han "med 100 procents sikkerhed fast, at der ikke er en 'Beverly Hills 90210'-reunion på vej".

- Vi kan alle lide hinanden rigtig meget og bruger masser af tid på at se hinanden. Men vi har også meget forskellige karrierer nu, og jeg tror, at muligheden for at samle os alle på samme tid og sted er umuligt, fortalte Jason Priestly i interviewet.

Langt de fleste af 90210-stjernerne har fået børn og rykket videre i karrieren - og alderen har da også sat sit præg på nogle af vennerne fra det berømte postnummer; se selv i galleriet her:

Sponsoreret indhold