”90210-Brenda” svarer igen på kritik

Brenda, alias Shannen Doherty, svarer igen på kritik

Brenda, alias Shannen Doherty, svarer igen på kritik

Foto: AOP
Det er ikke nogen hemmelighed, at "Brenda" - med det borgerlige navn Shannen Doherty - ofte ragede uklar med både skuespillere og instruktører, da hun spillede rollen som balladeteenageren Brenda i 90'er-hitserien Beverly Hills 90210.

Nu svarer den i dag 43-årige skuespiller igen på kritikken, som senest er blevet rettet mod hende i en ny biografi, skrevet af hendes 'tvilling' i serien, Jason Priestly.

- Jeg synes, limousiner er mærkelige. Man kan ikke tale med chaufføren, fordi han sidder så langt væk fra én. I dag havde jeg en fantastisk chauffør, Sergio, som sang opera i bilen. Det var fantastisk, siger Shannen Doherty.

LÆS OGSÅ: Sådan ser 90210-stjernerne ud i dag

For bogen holder ikke 90210 procent ifølge "Brenda".
Shannen Doherty svarer igen på kritikken fra sin 'tvilling', Jason Priestly (Foto: AOP)


I 'Jason Priestly: A memoir' beskriver Jason Priestley skuespillerinden som en diva, der sjældent gjorde, hvad hun blev bedt om. Og så tilføjer Jason Priestly i bogen, at Shannen Doherty ofte stillede urimelige krav, når hun befandt sig på 90210-settet - blandt andet skulle hun havde forlangt at blive kørt rundt i en limousine.

LÆS OGSÅ: Brandon i ny bog: Brad Pitt sov i min seng

Men overfor talkshowet Arsenio Hall slår Shannen Doherty nu fast, at kritikken af hende ikke holder:

- Jeg har altid hadet limousiner. Og det ved DU i hvert fald, om nogen. For du sender altid biler ud for at hente dine gæster, og jeg har aldrig ønsket en limousine, siger Shannen i talkshowet og tilføjer:

- Jeg synes, limousiner er mærkelige. Man kan ikke tale med chaufføren, fordi han sidder så langt væk fra én. I dag havde jeg en fantastisk chauffør, Sergio, som sang opera i bilen. Det var fantastisk!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close