Nyheder27. april 2010

Andrea Rudolph: Brød sammen

Creme-krukken kæmpede med følelserne, da hun vandt en pris for sin smørelse
Af af
På trods af at hendes skønhedsprodukter igen og igen er blevet kritiseret af eksperter, vandt Andrea Rudolph i torsdags en pris for sin creme
På trods af at hendes skønhedsprodukter igen og igen er blevet kritiseret af eksperter, vandt Andrea Rudolph i torsdags en pris for sin creme
 Foto: SH

Endelig fik hun den anerkendelse, hun længe har søgt. Andrea Elisabeth Rudolph vandt i sidste uge en pris til Danish Beauty Awards 2010.

Læs også: Dennis Knudsen sur på Danish Beauty Awards

Og det er et lille mirakel for cremedronningen. Siden mærket Rudolph Care kom på markedet, har Andrea været udsat for massiv kritik. Produkterne fik med pisk for kvaliteten, og økonomien i firmaet så heller ikke god ud.

Stemmen knækkede

Nu er stemningen vendt, og hendes Acai Anti-ageing Facial Oil vandt prisen Årets Grønne Produkt i kategorien luksus.

Læs også: Andrea Rudolph taber kassen

- Tusind, tusind tak. Den betyder utrolig meget for mig, sagde Andrea på scenen, mens hendes øjne blev en smule våde, og stemmen knækkede over.

Se også: Galleri fra Danish Beauty Awards

Blev rasende

En Danish Beauty Award betyder meget i skønhedsbranchen. Derfor var årets award show en stor skuffelse for stjernefrisøren Dennis Knudsen, som også laver sine egne produkter. Ikke en eneste nominering modtog han. Det fik ham til at fare i flint på Facebook.

- De kommer aldrig til at se min røv, rasede han.

Læs alt om Danish Beauty Awards i SE og HØR på torsdag!

Sponsoreret indhold