Andrea giver millionrabat

Andrea Elisabeth Rudolph.

Andrea Elisabeth Rudolph.

Foto: Aller Media

Den kendte cremedronning Andrea Elisabeth Rudolph har netop taget et af sælgernes ofte anvendte kneb i brug for at få sin og gemalen Claus Møller Jakobsens lejlighed på Frederiksberg i København solgt: prisjusteringen.

Oprindeligt blev den næsten 200 kvadratmeter store lejlighed tæt på Frederiksberg Allé nemlig udbudt til salg for 11,25 millioner kroner, mens prisen nu er justeret ned under 10 millioners mærket.

Det skriver Boliga Kendte

En ny køber skal således af med 9,9 millioner kroner, hvis de drømmer om at rykke ind på Rudolph-Jakobsens snart forhenværende kvadratmeter. Det oplyser boligsiden Boliga.dk.

Lejligheden har fem rum, der er tagterrasse og altan – og så beskriver mægler kvadratmeterne som “udsøgt liebhaveri”.

Kvadratmeterpris nær gennemsnittet

Ifølge helt nye tal fra tredje kvartals handler har ejerlejligheds-køberne i Frederiksberg C i gennemsnit betalt 48.180 kroner pr. kvadratmeter for deres nye hjem.

Det gør postdistriktet til periodens næstdyreste sted at købe ejerlejlighed. Det er nemlig blot de nyslåede lejlighedsejere i København K, der har givet mere for hver kvadratmeter. I Københavns inderste har en lejligheds-kvadratmeter nemlig kostet 52.328 kroner.

Og med en kvadratmeterpris, der nu lyder på 50.769 kroner, er Rudolphs Frederiksberg-liebhaveri altså ikke udbudt til salg langt over de gennemsnitlige priser, som områdets lejligheder ellers trækker.

Andrea Elisabeth Rudolph har gennem sin karriere både været at finde på flere forskellige radio- og tv-programmer, men senest er det altså det award-vindende skønhedsbrand Rudolph Care, den 42-årige iværksætter står i spidsen for.

Se lejligheden her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close