Nyheder22. august 2018

Slagtilbud: Andrea Elisabeth Rudolph skærer 350.000 af prisen på lejlighed

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller-Jacobsen "dumper" prisen på deres Frederiksberg-lejlighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/andrea-elisabeth-rudolph-cl.jpg
 Foto: All Over Press

Kendisparret Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller-Jacobsen satte i juni deres store Frederiksberg-lejlighed til salg.

Den strækker sig over fem værelser og 195 kvadratmeter, og så får du også en altan og en tagterrasse med i købet.

Har du bil, hører der en privat garage med plads til to biler til lejligheden, der, som ejendomsmægleren skriver 'er beliggende i hjertet af byen og i gå-afstand til det dejlige nærmiljø, som indre Frederiksberg byder på - herunder teatermiljøet på både Frederiksberg Alle og Ny Teater, de lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej og Værnedamsvej, de lokale kaffebarer, restauranter og delikatesseforretninger samt Søerne, som præsenterer sig smukke året rundt'.

Men trods ejendomsmæglerens anstrengelser har endnu ingen bidt på boligen, der blev udbudt til den hampre pris af af 11.250.000 kroner.

Så derfor sænker nu parret nu prisen med 350.000 kroner, så prisen kommer ned under 11 millioner kroner.

Cremedronningen og den tidligere landsholdsspiller i håndbold købte i 2015 lejligheden af skuespilleren, filminstruktøren og forfatteren Hella Joof. Dengang lagde de otte millioner for lejligheden, så selv med prisnedsættelsen, kan de komme ud af lejligheden med en pæn gevinst. Siden de købte lejligheden, er familien blevet udvidet med to medlemmer.
https://imgix.seoghoer.dk/andrea_elisabeth_rudolphs_hjem.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Lejligheden ligger på fjerde sal i denne ejendom på Frederiksberg. (Foto: Dan Mariegaard)

I september 2015 fødte Andrea sit og Claus’ første barn, sønnen Alfred, og i marts 2017 fulgte sønnen Arthur. Andrea har i forvejen datteren Isolde, mens Claus har Alma og Oskar fra tidligere forhold.
Så det kan være, at der er ved at være småt med plads i lejligheden på Frederiksberg.

Andrea Elisabeth Rudolph giver også rabat på sommerhuset

Dagen før ”Til salg”-skiltet blev sat i vinduet på Frederiksberg, satte familien Rudolph sommerresidensen i sydjyske Sjølund, som Andrea ejer en femtedel af, ned med 300.000 kr. Dermed kommer prisen ned i 2.995.000 kr. Sommerhuset har været i familiens eje siden 1996.
https://imgix.seoghoer.dk/andrea_elisabeth_rudolphs_sommerhus.png
 (Foto: Mikkelsens Ejendomskontor)

Lejligheden er ikke den eneste ejendom, Andrea har på boligmarkedet. Sidste år satte hun og Rudolph-familien deres fælles sommerhus til salg. (Foto: Mikkelsens Ejendomskontor)

Sommerhuset er her sidst i august stadig ikke blevet solgt.

Se mere af Andreas store lejlighed her.

Sponsoreret indhold