Nyheder29. marts 2017

Se de søde billeder: Andrea Elisabeth Rudolph viser sønnen frem

Andrea Elisabeth Rudolph blev mor igen i sidste uge, og nu viser hun sin lille søn frem på Instagram.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/45300.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Babylykken er stor hos den danske tv-darling Andrea Elisabeth Rudolph, efter at hun fredag den 24. marts blev mor til en lille purk.

Cremedronningen afslørede den lykkelige nyhed på det sociale medie Instagram, hvor hun delte et billede, der viser de nybagte forældre holde en lille babyhånd.

Nu har den stolte mor heller ikke kunnet dy sig for at dele et nyt billede, der viser mere af den lille guldklup. På den 40-årige tv-værts Instagram-profil kan man således se et billede af mor og søn, der tager sig en lille lur side om side.

- Eftermiddagslur med min nye kærlighed. Min søde, lille dreng, skriver hun til billedet af sønnen.

Forretningskvinden, der står bag skønhedsmærket Rudolph Care, er gift med håndboldkommentatoren Claus Møller Jakobsen.

Familien består af både dine, mine og vores børn. Udover den lille ny har parret nemlig deres fælles søn Albert Hamilton, der kom til verden i september 2015. Derudover har Andrea Elisabeth Rudolph datteren Isolde fra et tidligere forhold, mens Claus Møller Jakobsen har to børn fra sit første ægteskab.

Dermed består søskendeflokken nu af fem, og de ældre søskende har også taget godt imod familiens nyeste medlem.

Det viser Andrea Elisabeth Rudolph med et billede på Instagram af datteren Isolde, der sidder med den lille ny på skødet, mens lille Albert, der nu kan bryste sig af titlen som storebror, ser på med et smil.

- De tre her smelter mors hjerte, skriver den nybagte mor om det søde familieøjeblik.

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen annoncerede den kommende familieforøgelse i september med et billede af den tidligere "Vild med dans"-værts struttende mave.

Tv-værten og den tidligere landsholdsspiller mødte hinanden i 2012. I januar sidste år overraskede de alle, da de giftede sig i anledning af sønnen Alberts dåb.

Sponsoreret indhold