Nyheder26. marts 2017

Andrea Elisabeth Rudolph har født

Fredag blev Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen forældre igen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/45300.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Der er babylykke hjemme hos Andrea Elisabeth Rudolph og hendes mand. Fredag blev de nemlig forældre igen, da deres lille søn kom til verden.

Det er Andrea selv, der har delt den glade nyhed på instagram med et skønt billede ledsaget af teksten:

- Fredags blev vores liv beriget med endnu et mirakel, et lille nyt liv. Jeg kan ikke forstå hvor heldige vi er. En smuk, stærk, mild og stor dreng kom til verden og vi er ved at sprænges af lykke. Det bliver ikke mindre fantastisk jo flere gange man prøver det... velkommen til en flok på fem. Tak for den smukkeste gave til mit livs kærlighed, skriver hun til billedet.

Claus Møller Jakobsen helt delt præcis det samme billede, hvortil han blandt andet skriver:

- I fredags blev vores liv beriget med endnu et mirakel, et lille nyt liv. Jeg kan ikke forstå hvor heldige vi er. En smuk, stærk, mild og stor dreng kom til verden og vi er ved at sprænges af lykke. Det bliver ikke mindre fantastisk jo flere gange man prøver det.

Børneflokken tæller nu fem børn for det lykkelige par. I 2015 fik de sønnen Alfred, som blev døbt ved parrets bryllup den 2. januar 2016. Og nu er Alfred blevet være storebror. Desuden tæller børneflokken Alma, Isolde og Oskar.

Se flere billeder af den smukke mor her:

Andrea Elisabeth Rudolph fylder 40

Sponsoreret indhold