Nyheder8. januar 2010

Andrea Elisabeth Rudolph: Endnu mere til salg

”Vild med dans”-værtinden vil af med sin Frederiksberg-lejlighed, der har en super beliggenhed
Nu er Andreas lejlighed også til salg
Nu er Andreas lejlighed også til salg
 Foto: Thomas Laursen

Det kan godt være, at salgsdatoen på Andrea Elisabeth Rudolphs cremer er ved at være udløbet, og at de derfor kan købes til halv pris hvor som helst.

Men hun har én kvalitetsvare, der virkelig er værd at gå efter. Hendes lejlighed på Frederiksberg. Og nu er den også sat til salg - uden udløbsdato.

Pris 4.250.000 kr.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/andreas-lejlighed-pix-jpg.jpg


(Foto: Nybolig)

33-årige Andrea Elisabeth Rudolph vil altså flytte fra sin lejlighed, hvor hun frister tilværelsen som alenemor sammen med sin 2 ½ -årige datter, Isolde.

Stuelejligheden, der ligger meget tæt på Frederiksberg Have og et af de mest eftertragtede kvarterer i hele København, har en lille forhave med legehus og er ellers perfekt og relativt pænt holdt.

Ifølge salgsopstillingen på Nyboligs hjemmeside består den 100 kvm. store lejlighed på Frederik VI Allé af fire værelser inkl. to stuer, to soveværelser, et badeværelse fra 2006 med badekar, samt køkken med altan.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/andreas-lejlighed-plan-jpg.jpg


(Foto: Nybolig)

Andrea Elisabeth Rudolph bor der altså med Isolde, som hun har med Jacob Houlind. Efter bruddet dannede hun en kort overgang par med "Vild med dans"-danseren Klaus Kongsdal, men i øjeblikket er Andrea single.

Sponsoreret indhold