Nyheder21. august 2017

Andrea Elisabeth Rudolph: Afslører sønnens navn

Smukke Andrea Elisabeth Rudolph og hendes Claus Møller Jakobsen har netop fået deres andet fælles barn døbt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/andrea_elisabeth_rudolph.jpg
 Foto: ALLER MEDIA

Søndag fik forretningskvinde og TV-vært Andrea Elisabeth Rudolph og sportskommentator Claus Møller Jakobsen døbt parrets andet fælles barn i Frederiksberg Kirke.

- Det stolte hold omkring gårsdagens hovedperson - min elskede, elskede Arthur Elias Møller Rudolph, skriver Andrea Elisabeth Rudolph til et billede af drengen ved alteret i kirken i et opslag på Instagram.

Lille Arthur Elias kom til verden i slutningen af marts og er den yngste i en sammenbragt søskendeflok på fem. Hans yngste storebror, Albert Hamilton, deler han dog begge sine forældre med.

En uge efter at Arthur Elias var kommet til verden viste den stolte mor ham frem på Instagram.

Og blot en måned efter fødslen var den lille dreng med på sin første røde løber, da både Andrea og Claus troppede op til uddelingen af årets 'Danish Beauty Awards' i april.

Andrea Elisabeth Rudolphs skønhedsprodukter var nomineret i en enkelt kategori, men det blev ikke til nogen priser den aften.

Ud over sønnerne Arthur og Albert har forretningskvinden datteren Isolde fra et tidligere forhold, mens Claus Møller Jakobsen har to børn fra sit første ægteskab.

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen annoncerede den kommende familieforøgelse i september med et billede af den tidligere Vild med dans-værtindes struttende mave.

Tv-værten og den tidligere landsholdsspiller mødte hinanden i 2012. I januar sidste år overraskede de alle, da de giftede sig i anledning af sønnen Alberts dåb.

Andrea Elisabeth Rudolph er gået fra en tilværelse som først radiovært og derpå vært på 'Vild med dans' til at have meget stor succes som selvstændig forretningskvinde med sit cremefirma Rudolph Care. Sidste år opnåede hun et imponerende overskud på 4,5 millioner kroner efter betaling af skat og andre udgifter. Formuen i Rudolph Care er nu oppe på 8,3 mio. kr. og med udviklingen af børneserien Rudolph Kids og solbeskyttelsesserien Rudolph Sun tyder meget på, at pengetanken vil vokse i de kommende år. Andrea og hendes seks kolleger hævede sidste år næsten 3,6 mio. kr. i løn - det svarer til over en halv million til hver. Dertil kommer et udbytte på 1,5 mio. kr. til ejerne af firmaet - Andrea ejer langt de fleste af aktierne. Claus og Andrea og alle børnene bor på Frederiksberg i en herskabslejlighed, som de sidste år købte for otte mio. kr. af skuespilleren Hella Joof.

Sponsoreret indhold