Nyheder 16. maj 2017

Anders W. Berthelsen springer ud som tv-vært

Skuespiller Anders W. Berthelsen skal igen foran kameraet, men denne gang bliver det i rollen som vært
foto: Dan Mariegaard

Han er kendt fra film og serier som "Klassefesten", "Kartellet" og "Krøniken" og har modtaget priser for sit arbejde som skuespiller.

Men nu springer Anders W. Berthelsen også ud som tv-vært. Den 47-årige skuespiller skal nemlig være vært på et nyt tv-program på Kanal 5.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det afslører Discovery i en pressemeddelelse, som samtidig kan fortælle, at Anders W. Berthelsen bliver vært på det kommende program "5 Gear".

- Som navnet antyder, står den på ræs for fuld pedal, når 32 kendisser modigt kaster sig ud i en række vilde udfordringer og stunts på de firhjulede i et motorløb, hvor de udsætter sig selv for alt det, man normalt aldrig ville gøre i en bil, skriver Discovery blandt andet i pressemeddelelsen.

Sammen med racerkøreren Casper Elgaard og modellen og bloggeren Emilie Lilja vil Anders W. Berthelsen udgøre det trekløver, der skal styre løjernes gang, når de kendte sætter sig bag rattet.

Optagelserne til "5 Gear" er allerede gået i gang på Nysumbanen i Nordjylland. Programmet er baseret på det amerikanske format "Crash Course" og vil få premiere på Kanal 5 til efteråret.

Sponsoreret indhold