Nyheder5. juli 2018

Kæmpe galleri: Amerikaner vandt nøgenløbet – se de saftige billeder her

Igen i år smed håbefulde festivalgæster al tøjet for at forsøge at løbe hurtigst under Nøgenløbet på Roskilde Festivalen. Her kan du se alle billederne fra årets løb, der blev vundet af en hurtig amerikansk kvinde
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180705_wen_-_noegenloeb_283.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Efter et par dage med bagende sol og tårnhøje temperaturer havde solen torsdag gemt sig bag en dyne af skyer over Roskilde Festivalen.

Det afholdt dog ikke 21 kvinder og mænd fra at smide hver en trevl – de deltog nemlig i det prestigefyldte Nøgenløb, der traditionen tro blev afviklet i Dream City-området på festivalen.

Og som tidligere år var der kamp til stregen, da startskuddet lød, og de håbefulde (og måske halvstive) festivalgæster satte i løb for at nå målstregen først. Igen var der nemlig noget at løbe for: Hurtigste mand og hurtigste kvinde blev således belønnet med blandt andet en partoutbillet til næste års festival.

Hurtigste mand gennem urinstøvet var Anton med nummer 26, mens den hurtigste kvinde var kommet hele vejen fra Kentucky, USA for at deltage i festivalen og nøgenløbet.

Der blev naturligvis heppet og hujet med slagordene ”USA USA USA”, da amerikanske Lilian løb over målstregen som hurtigste kvinde.

Herunder kan du se alle billederne fra dette års nøgenløb:

Nøgenløb til Roskilde Festival 2018

Sponsoreret indhold