Nyheder5. juli 2018

Bryster og dillere i hopla: Her varmer de op til Nøgenløbet

Traditionen tro blev der varmet godt op, inden de håbefulde Nøgenløbere smed tøjet for at deltage i det traditionsrige løb på Roskilde Festivalen. Se alle billederne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180705_wen_-_noegenloeb_47.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er med at være godt varmet op, inden man begiver sig ud på en urinstøvsfyldt løbetur.

Derfor havde deltagerne også travlt med at varme deres nøgne kroppe godt op, før at de torsdag eftermiddag spurtede afsted til årets Nøgenløb på Roskilde Festivalen.

De i alt 21 løbere – 13 mænd og otte kvinder – hoppede og squattede, før de blev sendt afsted ud på løbeturen i Dream City-området på festivalen. Du kan se alle billederne fra opvarmningen i det store galleri herunder.

Igen i år var der god grund til at sætte det hurtige ben foran. Hurtigste mand og kvinde blev således belønnet med blandt andet en partoutbillet til næste års festival.

Hurtigste mand gennem urinstøvet var Anton med nummer 26, mens den hurtigste kvinde var kommet hele vejen fra Kentucky, USA for at deltage i festivalen og nøgenløbet.

Der blev naturligvis heppet og hujet med slagordene ”USA USA USA”, da amerikanske Lilian løb over målstregen som hurtigste kvinde.

Du kan se billeder fra opvarmningen herunder:

Opvarmning til Nøgenløbet på Roskilde Festival 5. juli 2018

Sponsoreret indhold