Nyheder5. september 2011

Amalies mor: Lad os nu se, hvor længe det holder

Charlotte Kejser står klar i kulissen til at tage sig af datteren, hvis tingene igen skulle spidse til
Charlotte Kejser tvivler på, hvor længe Amalie og Peters forhold holder
Charlotte Kejser tvivler på, hvor længe Amalie og Peters forhold holder
 Foto: All Over

Peter og Amalie har netop offentliggjort på facebook, at de igen er kærester, og det er ikke en oplysning, der får Amalies mor, Charlotte Kejser, til at klappe i hænderne af fryd.

- Jeg ønsker det bedste for Amalie, og jeg står parat til at hjælpe hende, hvis der igen skulle ske noget, siger Charlotte Kejser, som længe har vidst, at Amalie og Peter igen så hinanden.

Læs også: Amalies mor: Jeg tilgiver ham aldrig

Hun fastholder dog, at Peter ikke kommer til at sætte fod inden for hendes dør igen.

- Det besværliggør selvfølge familiesammenkomsterne, og det er ærgerligt, for det er egentlig slet ikke min livsfilosofi, at man skal gå rundt og være uvenner, men det er simpelthen utilgiveligt det, han har gjort, siger Amalies mor, som derfor er meget på vagt omkring sin datters velbefindende.

Peter styrede Amalie

- Jeg snakker med hende og ser hende hver dag. Jeg kigger hende dybt i øjnene, og spørger om hun er glad. Nu virker hun glad og tilfreds. Sidst i deres forhold vidste jeg, at der var noget galt. Jeg vidste ikke, hvad det var, men Amalie virkede tynget. Det virkede som om, at Peter bestemte alt for meget, og var meget styrende. Sådan virker det ikke længere.

Læs også: Amalies mor vil have Peter i behandling

Charlotte Kejser har dog stadig svært ved at synke deres beslutning om igen at være kærester.

- Jeg tænker; hvad er det for et forhold de har? Hvad bygger de det på? Hvad er det de vil? Skal det være for evigt?, spørger Charlotte Kejser, som dog ikke virker til at frygte, at Peter og Amalie skal blive gamle sammen.

- Lad os nu se, hvor lang tid det holder, lyder det fra Amalies mor.


Sponsoreret indhold