Nyheder19. juli 2011

Amalies mor: Jeg tilgiver ham aldrig

Selv om datteren har taget Peter til nåde, kommer han aldrig til at sætte sin fod i Charlotte Kejsers hjem igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/f3d228a1c44541d1a83a2a05f3076c1c.jpg
 Foto: All Over

Da skandalen rullede for fulde gardiner i slutningen af april - dengang Amalie beskyldte sin mand for at have tæsket hende gennem hele deres forhold - gik hendes mor Charlotte Kejser ud i medierne og svinede sin svigersøn til.

Læs også: Amalie og Peter: Alt om voldssagen

Hun var forfærdet på sin datters vegne. Det er hun stadig. For selv om krigen mellem Amalie og Peter er stilnet så meget af, at de er begyndt at knalde igen, har Charlotte Kejser stadig ikke tilgivet sin tidligere svigersøn.

Læs også: Amalie bekræfter: Jeg er sammen med Peter igen

Mens hendes datter tilsyneladende er villig til at se igennem deres problemfyldte fortid ved at give Peter en chance til, gør hun det stik modsatte.

- Det, han har gjort mod Amalie, er utilgiveligt, og uanset hvordan hun fremover forholder sig til Peter, bliver han aldrig lukket inden for min dør - hele familien har vendt ham ryggen, og den holdning står ikke til at ændre, fastslår Charlotte Kejser til Her&Nu.

Hvordan hendes kontante udmeldinger bliver modtaget af datteren Amalie, og hvordan beslutningen har påvirket mor og datters forhold, melder historien desværre intet om.

Sponsoreret indhold