Amalie Szigethy: Nu synger hun igen

Denn labre kvinde kommer snart til et sted nær dig ...

Denn labre kvinde kommer snart til et sted nær dig ...

Foto: Kaspar WenstrupMåske klappede anmelderne ikke ligefrem i hænderne sidst, men opmærksomhed fik hun. Og nu puster Danmarks realitydronning, Amalie Szigethy, nyt liv i sin sang-karriere.

- Det er jeg, jeg er go' til - og det jeg vil: At synge og performe, siger Amalie Szigethy til seoghør.dk

- Der var da delte meninger om mit sang-talent sidst, men folk må sgu' mene, hvad de vil. Jeg ved, jeg kan synge, slår hun fast.

Hør Amalie synge her

Og synge, det gør den nyslåede single-babe, når hun natten til lørdag indleder en stor tour rundt på de danske klubber og diskoteker. Hun starter i Nakskov på klubben Zone Nightclub, hvor hun går på lidt over midnat med en gang fest-fremkaldende pop og dance.

Amalie: Idømt 60 dages fængsel

- Jeg synger og danser, og bagefter skriver jeg autografer og den slags, lyder det fra Amalie.

Natten mellem lørdag og søndag drysser hun stjernestøv over diskotek First Floor i Nykøbing Falster, og lørdagen efter gælder det Club M i Frederikssund.

Paradise-Amalie: Slår alle rekorder

Er du fyr og single, bør du tage mod til dig og blinke frækt til reality-divaen, hvis du møder hende på et diskotek i provinsen.

- Jeg flirter en masse. Jeg eeelsker mænd! Hver dag er et kærlighedseventyr, kvidrer Amalie, som efter bruddet med Peter Birch ikke har tænkt sig at få ny fyr på igen lige med det samme.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close