Nyheder 2. maj 2011

Amalie: Fryder sig over Susan K’s ulykke

”Forstår fandeme godt, at hendes kæreste gik fra hende”, lyder det blandt andet fra frøken Szigethy, som tydeligvis går direkte efter struben på brystbomben
Amalie har en fest på Facebook over, at Susan K er blevet droppet af kæresten
Amalie har en fest på Facebook over, at Susan K er blevet droppet af kæresten
Foto: Mikael Rieck

Siden Amalie beskyldte sin mand Peter for at have tæsket hende i en baggård i det indre København har flere paradisoer - med Susan K i spidsen - taget Peters parti. Blandt andet gjort på Facebook, hvor Susan K har udtalt sig i mindre flatterende sætninger omkring Amalie.

Læs også: Susan K sviner Amalie til

Susan K skrev for nylig blandt andet følgende på sin Facebook:

"Godt interview Amalie ...Hold nu kæft, hold nu kæft, hold nu kæft.. Altid godt at få et stykke med Daghan i lørdags på Rømø, når man fik en abort i det nye år med Peter... Fy for satan, en falsk klamydialuder!!"

Men nu tager Amalie til genmæle og fryder sig over Susan K's ulykkelige omstændigheder efter, hendes kæreste har forladt hende.

Læs også: Susan K: Forladt af kæresten

"Så kom det vi alle har ventet på. Ha ha. Husk nu Susan, prøv dog lige at vende blikket indad, inden du peger fingre ad andre og fremhæver dig selv som den rene engle. Bare et råd.. Ups. Glemte helt du var 37 ;)", skriver Amalie på sin facebook-profil.

Mor hjælper Susan

Den kommentar får dog ikke lov at stå uhørt hen. Susan K's mor Eva Mortensen er nemlig lynhurtig til at forsvare sin hjerteknuste datter, med det resultat, at endnu en Facebook-krig udbryder. Denne gang mellem Amalie og Susan K's mor.

"Hej Eva. Tror ikke du skal udtale dig om mig eller hverken min familie, din datter kalder udenlukkende min mor for en der ikke har et arbejde og skal ''lukke røven'' og sviner mig, kalder mig klamydieluder osv. Tror ikke du skal blande dig i dette. Amalie"

Som svar får hun dette af Susan K's mor:

"Ved du hvad din lille snotunge, jeg udtaler mig lige som det passer mig".

Fuck Susan K

Nu har Amalie både slettet Susan K's mor som ven og slettet hendes kommentarer.

"Har slettet hende Eva.. Det er Susan's mor. HAHA. Så sjovt. Susan svinede min mor til sidste uge og udtalte sig hun skulle ''lukke røven'' og lad vær med at ha næsen så langt op i mit liv'' HAHA men nu er jeg færdig med at finde mig i SUSAN'S PIS.! FUCK AF HELVEDE TIL MED HENDE OG HENDES LATTERLIGE FAMILIE. Forstår fandme godt hendes kæreste gik fra hende!!! MAN KAN IKKE HOLDE HENDE UD...," lyder det fra Amalie.

Hovedpersonen selv er endnu ikke kommet på banen med en af sine hårdtslående kommentare.Sponsoreret indhold