Nyheder24. april 2014

Amalie: FUCK NU AF MED JER!

Amalie helt uden filter
Af af
Amalies loppemarked skyldes ikke pengeproblemer, fortæller hun.
Amalies loppemarked skyldes ikke pengeproblemer, fortæller hun.
 Foto: All Over



Reality-stjernen Amalie Szigethy tager torsdag bladet fra munden og skælder ud på alle de mennesker, der rakker hende ned i cyberspace.

Det foregår på en blog, der tilhører Juliane Axen, der blandt andet har medvirket i realityprogrammet "Bypiger søger bonderøve".

LÆS OGSÅ: Amalie igen bag baren

Amalie fortæller først om programmet "Amalies Verden".

- Jeg fik lov at vise, hvem jeg virkelig er, og det var vigtigt efter min deltagelse i Paradise Hotel. Det har også betydet, at jeg som den eneste reality-stjerne har haft mit eget tv-show, og det er jeg stolt og beæret over, og folk må tænke, hvad de vil, skriver Amalie.

LÆS OGSÅ: Så galt står det til med Amalies økonomi

Om konsekvenserne af sin medvirken i realityprogrammer skriver hun.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/af5b0273d0b64c5da917e224aa587797.jpg


- Fuck ud af min profil! (Foto: Thomas Laursen)

- Blandt andet er jeg blevet stemplet som den jeg er, det er jeg ked af da det bestemt ikke er sådan jeg er i virkeligheden. TV er TV men det høre man ofte folk sige, og imens jeg skriver dette her, har jeg lyst til at tage mig til hoved og sige " Amalie, stop dig selv" fordi hvorfor skulle jeg dog forklare mig? Jeg er da ligeglad med om folk synes jeg er dum, blank, at min mor er ditten og datten. Jeg ved at det ikke passer, jeg ved at jeg ikke er dum, af alle kender jeg mig bedst af alle folk, skriver Amalie.

Om den spæde musikkarriere siger Amalie.

LÆS OGSÅ: Fattig men med flot hår

- Lige nu fokuserer jeg rigtig meget på min musikkarriere. jeg vil rigtig gerne slå igennem og vise hvad mit talent er. Folk ved ikke at siden jeg var en lille pige har gået til castings på film, dans og har optrådt i 2 store musicals i trommen i hørsholm. jeg elsker at danse og synge og underholde. det er det jeg vil og leve af, og man kan da sige det går meget godt, siger Amalie.

Hun har medvirket i et dobbeltafsnit af "Luksusfælden" på TV3 og har fået kritik for sin manglende økonomiske sans.

- Jeg er ved at eksploderede. Jeg er godt træt af alle de fucking haters. Hvad fanden sker der for Danmark? Nogen gange tænker jeg hvordan en pige på 22 år kan få folk til at reagere sådan. Jeg må da have et eller andet. Har i virkelig ikke andet at lave? Jeg kan ikke poste noget indslag hverken på min instagram, facebook, twitter etc. uden at folk reagere. Jeg kan fucking ikke engang poste et indlæg om en fodbold kamp i parken uden folk spørg " har du husket at betale skat?" FUCK NU AF MED JER. ALLE SAMMEN FIS UD AF MIN PROFIL.

- Hvor ser du dig selv om 5 år?, spørger Juliane Axen.

LÆS OGSÅ: Amalie gætter hovedstæder

- Det er at få bopæl i Los Angeles og starte et nyt liv, og leve af min musik. Men mon ikke det kommer til at ske inden 5 år. Jeg håber dog på at have mødt en mand, som jeg er meget forelsket i. Jeg kan godt savne følesen af at være forelsket… Jeg er en kærligheds pige, og et kærligheds barn for den sags skyld, skriver Amalie.

På den helt korte bane er Amalies planer, at hun fredag aften og nat skal være gæstebartender på diskoteket "Lejligheden" i Middelfart.

Sponsoreret indhold