Alle børnene vil se Brad Pitt - undtagen en...

Skilsmissen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt bliver mere og mere dramatisk.

Skilsmissen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt bliver mere og mere dramatisk.

Foto: All Over Press

Siden Angelina Jolie annoncerede hende og Brad Pitts skilsmisse i midten af september, har den 52-årige skuespiller kæmpet for at se sine seks børn. Men det ser ud til, at han kæmper forgæves.

I denne uges Us Weekly kan ugebladet afsløre, at et af Jolie-Pitt-børnene nægter at se sin far.

Mens hans søskende Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, og tvillingerne Knox og Vivienne på otte besøgte Pitt den 8. oktober, valgte deres ældste barn, 15-årige Maddox, at blive hjemme hos sin mor.

Der er dog en helt naturlig forklaring på, hvorfor Maddox nægter at se Brad Pitt: De to kom nemlig i håndgemæng på et privatfly den 14. september, og den episode fik straks Angelina Jolie til at søge om skilsmisse.

- Maddox er meget tæt knyttet til Angelina, fortæller en kilde til Us Weekly.

- Han ser ikke rigtig sig selv som Brads søn, tilføjer insideren.

Angelina Jolie adopterede cambodianske Maddox i 2002, og da hun fandt sammen med Brad Pitt i 2004, tog han Maddox til sig som sin egen. I 2006 adopterede han officielt Maddox.

Angelina Jolie og Brad Pitt var ellers blevet enige om en midlertidig aftale om deres seks børn: Hun fik den fysiske forældremyndighed, mens han fik ret til at se børnene under overvågning af en terapeut. 

Men nu ser det altså ud til, at 15-årige Maddox har valgt side - en ret, som børn over 14 år har i staten Californien har.

- Maddox vil aldrig se Brad igen, røber en kilde tæt på Jolie til Us Weekly.

En ekspert vurderer, at det, at Maddox har valgt side, kan få konsekvenser for Brad Pitts tilknytning til de andre frem børn.

- Maddox kan helt sikkert have indflydelse på de andre børn, men han har stadig ret til at føle det, han gør, og skal gøre det, som han føler giver mening, så han kan føle sig tryg i sit eget liv, udtaler familieterapeuten dr. Deborah Sweet til Hollywood Life.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close