Angelina tog beslutning om skilsmisse efter ”episode”

(Foto: Scanpix)

Hvorfor skal Hollywoods mest celebre par – Brad Pitt og Angelina Jolie – skilles?

Dét spørgsmål har alle medier forsøgt at finde svar på, efter at det tirsdag eftermiddag dansk tid kom frem, at Angelina Jolie har søgt om skilsmisse fra sin partner gennem 12 år.

Selv har Angelina Jolies advokat i en pressemeddelelse udtalt, at skilsmissen sker af hensyn til ”familiens sundhed” – andre medier kan dog løfte sløret for, hvad der angiveligt er op og ned i skilsmissesagen mellem Hollywoods mest celebre par.

I går skrev flere medier, at skilsmissen angiveligt skyldtes Brad Pitts misbrug af blandt andet hash og alkohol, og at Angelina Jolie også oplevede, at hendes mand havde svært ved at styre sit temperament.

Nu mener et andet medie at vide, at Angelina Jolie tog beslutningen om skilsmisse for én uge siden, efter at der havde været en episode mellem parret, der mødte hinanden tilbage i 2004 under indspilningerne til filmen ”Mr. & Mrs. Smith”.

Hvilken episode der hentydes til – og ikke mindst hvad der skete – er dog ikke kommet frem, men ifølge det amerikanske medie US Weekly var det denne episode, der fik Angelina Jolie til at tage beslutningen om at ville skilles.

Beslutningen har dog ikke været let for at tage for Angelina Jolie, fortæller en kilde til det amerikanske ugeblad.

Tre måneder efter deres bryllup i 2014 havde Brad Pitt og Angelina Jolie et skænderi på InterContinental Hotel-hotellet i Sydney. Nu skal parret skilles. Foto: Scanpix

 - Hun siger, at Brad stadig er hendes livs kærlighed, og beslutningen har tynget hende meget, siger kilden.

Brad Pitt er ifølge TMZ "rasende" over Angelina Jolies beslutning og udtaler, at hun nu er med til at sættes deres børn ve og vel i fare, fordi de nu vil blive jagtet af fotografer og nysgerrige journalister. Ifølge mediet havde Brad Pitt forsøgt at få Angelina Jolie til at gå "stille med dørene" omkring sin beslutning af hensyn til børnene. 

Derudover mener medier også at vide, at Brad Pitt først fik nys om beslutningen én dag efter, at Angelina Jolie havde søgt om skilsmisse.

Angelina Jolie bekræftede selv den kommende skilsmisse i en udtalelse udsendt af sin advokat tirsdag eftermiddag dansk tid.

I en udtalelse fortalte Angelina Jolies advokat, Robert Offer, at det er af ”hensyn til familiens velbefindende”, at Angelina Jolie har begæret skilsmissen.

Advokaten tilføjede ifølge Sky News:

- Hun vil ikke komme til at kommentere dette, og familien beder om, at man respekterer privatlivets fred på dette tidspunkt, udtaler skuespillerindens advokat.

Også Brad Pitt har udtalt sig om skilsmissen – og han fortalte tirsdag aften dansk tid, at hans fokus er ét sted nu midt i krisen:

- Jeg er enormt ked af det, men det, der betyder noget nu, er vores børns velbefindende. Jeg beder pressen om at give dem den fred, de har brug for i denne svære tid, siger han.

Det amerikanske medie TMZ mener også at vide, at Angelina Jolie nu vil begære fuld forældremyndighed over parrets seks børn, der tæller de adopterede børn Maddox, Zahara, Pax Thien Jolie-Pitt, datteren Shiloh Nouvel Jolie-Pitt og tvillingerne Knox Leon og Vivienne Marcheline, der blev født i Frankrig.

Parret begyndte at date i 2005, da de mødte hinanden under indspilningerne til "Mr. and Mrs. Smith". De blev gift i 2014 i romantiske omgivelser i Chateau Miraval i Frankrig.

Begge skuespillere har spillet med i flere store Hollywood-film, og det var altså også under optagelserne til en film, ”Mr. & Mrs. Smith”, at parret mødte hinanden. Brad Pitt og Angelina Jolie har senest spillet overfor hinanden i filmen ”By the Sea” fra 2015. Den handler om et par i krise, der forsøger at genfinde hinanden på et hotel i Frankrig.

Angelina Jolie er foruden sin skuespilkarriere også kendt for sit humanitære arbejde. Hun er blandt andet ambassadør for FN's Flygtningehøjkommissariat, og så sent som i denne måned besøgte hun en flygtningelejr i Jordan.

Den 41-årige skuespiller er også aktiv i kampen mod kræft - blandt andet på grund af sin egen historie. For nogle år siden fik Angelina Jolie fjernet begge bryster, æggestokkene og æggelederen, fordi hun havde en forhøjet risiko for at udvikle kræft. Både hendes mor og bedstemor er død af en meget aggressiv kræfttype.

Denne skilsmisse bliver den tredje for Angelina Jolie, som tidligere har været gift med skuespiller Johnny Lee Miller og Billy Bob Thornton. Det er Brad Pitts anden skilsmisse. "Fight Club"-skuespilleren var gift med "Venner"-skuespilleren Jennifer Aniston, da han mødte Angelina Jolie under indspilningerne til "Mr. and Mrs. Smith".

Se et galleri med billeder af parret og deres børn herunder:

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close