Nyheder25. april 2017

Allan Olsen fejret: 40-års jubilæum

Der var kage, taler og stående bifald fra publikum, da den karismatiske skuespiller Allan Olsen blev fejret i forbindelse med forestillingen ”Saturday Night Fever”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0_18.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Orla Frøsnapper, Johnny Larsen, Charly og Spacey. Allan Olsen er kendt og elsket for et hav af roller.

Og i sidste uge kunne den 57-årige skuespiller så fejre 40- års jubilæum – til stående bifald og hurraer fra publikum under musicalen ”Saturday Night Fever” i Scandic Falconer på Frederiksberg.

Da SE og HØR mødte ham fortalte han, at det var ”sindssygt” og ”sjovt” at kunne se tilbage på 40 år som skuespiller med en masse roller.

Og roller, ja dem har der været mange af. Da vi spørger, hvad højdepunkterne i hans karriere er, så er hans svar mangfoldigt.

– ”Mig og Charly” og ”Johnny Larsen”, men også ”Karlas kabale” og ”Midt om natten”. Der er mange højdepunkter. Jeg synes, jeg er heldig at have haft roller, hvor jeg bliver forbundet med de figurer, jeg spiller. Jeg er jo ikke bare med i en film, men er Orla Frøsnapper, Spacey og Charly, og det er jeg glad for, lød det fra den talentfulde skuespiller.

Den karismatiske skuespiller var også glad for, at han kunne fejre sit jubilæum med netop forestillingen ”Saturday Night Fever”, fordi ”der er så meget gang i den”.

– Det er ligesom at møde ind på et Moulin Rouge-teater. Der er dans, fest og farver og bare knald på. Det er superfedt, sagde han.

Sponsoreret indhold