Nyheder23. juli 2016

Alicia er plastik-fantastisk: Den danske dukke

Alicia er 25 år, hun er opvokset i Nordsjælland – og så vil hun allerhelst bare ligne en levende dukke.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alicia6_3.jpg
 Foto: Alicia/Instagram

Store bryster, brun kulør og lange negle. Alicia var kun ni år gammel, da hun for første gang fandt ud af, at hun var fascineret af det kunstige look, og det var en dansk serie, som åbnede hendes store blå øjne op for den verden af plastik.

– Jeg sad en dag oppe lidt for længe og så TV, da jeg var omkring ni år. Der faldt jeg over TV-serien ”Stripperkongens piger”. Der var en blond pige, som havde kæmpestore bryster, og jeg syntes simpelthen, at hun var så smuk. Men jeg har altid været fascineret af bimbos, fortæller Alicia, som ser sig selv som en levende dukke.

Indtil videre har den 25-årige kvinde fået forstørret bryster, lagt fylde i læberne og fået Botox i kinderne, men forvandlingen er langtfra komplet.

– Jeg vil gerne have numseimplantater, større bryster, have lavet min næse, have mere i læberne, og så har jeg måske overvejet at få fjernet et ribben i hver side. Men det kommer an på, hvordan min silhuet ser ud, når jeg har fået mine nye bryster, forklarer hun til SE og HØR.

Børnene peger
Det er kun to år siden, hun begyndte sin forvandling til at ligne en dukke, men uanset hvor hun går, er det med lyserøde læber, tætsiddende tøj og brysterne fremme. For et halvt år siden fik hun sin første operation.

– Folk reagerer forskelligt. Nogle hvisker om mig, når jeg er gået forbi. Andre, især små børn, peger og siger: ”Se mor, hun har lyserøde læber”. Det elsker jeg. Men folk skal lære at gøre mere plads til forskelle. Danskerne har ofte et for snævert syn, forklarer Alicia.

Den 25-årige pige kommer fra en pæn familie i Nordsjælland, og igennem opvæksten har hun haft et ganske almindeligt liv. Selv om Alicias beslutning kan virke ekstrem, så støtter venner og familie op om hende.

– Jeg har nogle rigtig gode venner, som ved, at jeg altid har fundet på mange skøre ting. Men de ved, at det er det her, jeg vil. Min familie er ret traditionelle, så det er ikke noget, som vi snakker så meget om. Men jeg har verdens bedste forældre, og jeg ved, at de altid vil være der for mig, siger Alicia.

Alicia har en hilsen til dig i videoen herunder:

Sponsoreret indhold