Nyheder23. marts 2016

Alfred Hitchcock-hit kommer til Tivoli

SE BILLEDERNE: Niels Olsen og Thomas Mørk lover latter og tempo, når krimiklassikeren ”De 39 trin” rykker ind i Glassalen næste år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160315-de_39_trin-tsl-0014.jpg
Kampklar KRIMIKVARTET Alfred Hitchcocks legendariske spionthriller ”De 39 trin” kommer til Tivoli næste år, og det bliver med stjernerne Niels Olsen, Thomas Mørk, Mads Knarreborg og Kristine Yde Eriksen som trækplastre.
Forestillingen får premiere den 9. februar 2017, men inden skal hele holdet på ”studietur” til Hitchcocks hjemland England. – Vi håber at kunne tage en tur over og se ”The 39 Steps”, som den hedder på engelsk. Så tager vi en tur sammen, fortæller kvartetten.
https://imgix.seoghoer.dk/20160315-de_39_trin-tsl-0019.jpg
(Foto: Thomas Laursen) 126 roller på én aften De garvede gamle venner Niels Olsen og Thomas Mørk får sved på panden, når de tilsammen skal spille ikke færre end 126 roller på 100 hæsblæsende minutter. Vi nævner i flæng: Spioner, nazister, politimænd, taxachauffører, togpassagerer m.fl. – Det bliver afsindigt sjovt, og det bliver et skoleridt i timing. Det skal sidde lige i skabet. Hele tiden at skulle spille en ny figur – det er skidesjovt, ler Niels Olsen.
https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_15.png
– Vi har 14 tons kostumer. Det pirrer mig, fordi det er sjældent, jeg får lov til at spille med i sådan en god historie som ”De 39 trin”, fortæller Thomas.
https://imgix.seoghoer.dk/20160315-de_39_trin-tsl-0015.jpg
(Foto: Thomas Laursen) Var på vej til new york Kristine Yde Eriksen er eneste kvinde i krimikomedien. Musicalstjernen var på vej mod et fly til New York, da hun blev ringet op af instruktøren Joy, som havde et godt tilbud til hende. – Hun sagde: ”Jeg har et job til dig, og det er lige dig!”. ”De 39 trin” bliver spillet i New York, så tag ind og se den. Vi tales ved, når du kommer hjem, hej”, fortæller Kristine og griner. – Jeg er så spændt og taknemmelig for at have fået rollen, smiler Kristine, som i øjeblikket spiller på Folketeatret og i øvrigt har lagt stemme til Anna i Disney-filmen ”Frost”. Mads Knarreborg har hovedrollen som Richard Hannay, der bliver uskyldigt anklaget for mord og må flygte over stok og sten. – Jeg synes, krimiuniverset er sjovt, og jeg glæder mig, fordi skuespillet er i centrum, fortæller Mads, der ligesom Niels Olsen lige skal nå en sæson ”TAM TAM”-revy til sommer i den gamle have.
https://imgix.seoghoer.dk/20160315-de_39_trin-tsl-0054.jpg

(Foto: Thomas Laursen)

Ægtepar på arbejdspladsen Det kommende år kan ægteparret Joy-Maria Frederiksen, 51, og Niels Olsen, 56, følges på job i Tivoli. For inden længe begynder prøverne til årets Tivoli Revy ”TAM TAM”, hvor han medvirker, og hun instruerer. Næste år kan de så atter nyde hinandens selskab både derhjemme og i den gamle have – Joy instruerer nemlig også sin mand i ”De 39 trin”.

Sponsoreret indhold