Alexandre Willaume stråler: Ny kæreste

Det er ikke kun kærligheden til Lillie Østergaard, der optager Alexandre Willaume. Han har også travlt med optagelserne til serien ”Gidseltagningen”.  – Og så er jeg ved at male malerier til en stor udstilling, fortalte den 45-årige skuespiller.

Det er ikke kun kærligheden til Lillie Østergaard, der optager Alexandre Willaume. Han har også travlt med optagelserne til serien ”Gidseltagningen”. – Og så er jeg ved at male malerier til en stor udstilling, fortalte den 45-årige skuespiller.

Foto: Thomas Laursen

 
Smilet var stort, da Alexandre Willaume præsenterede sin date til premieren på Wallmans nye dinnershow. 
 
– Det er min kæreste. 
 
 
Det er ret nyt og dejligt, lød meldingen fra den 45-årige skuespiller. 
 
De to ville ikke ud med, hvordan de havde mødt hinanden, men parret ville gerne fortælle, at Lillie Østergaard driver skønhedssalonen Dollface i København. 
 
Willaume fortalte tidligere på året, at han var blevet skilt fra sin hustru gennem 22 år, som han har to sønner med. 
 
Nu har han atter en skøn kvinde ved sin side.
 
Efter 22 års ægteskab skrev skuespilleren, der er kendt fra serier som "Rita" og "Gidseltagningen", tidligere på året, at han skulle skilles fra konen Henriette Willaume Fobian.
 
Meddelelesen om skilsmissen delte han på Instagram.
 
- Henriette og jeg har valgt at gå fra hinanden efter 22 år. Det er selvfølgeligt ikke let men vi skilles som venner og med en stor respekt og kærlighed for det vi har haft og det faktum at vi har to skønne drenge vi har skabt og vil gøre alt for, skriver skuespilleren til et billede af ham og sønnerne.  
 
Han lavede opslaget på Instagram, da han søgte efter en lejlighed til ekskonen, hvor der også er plads til sønnerne. 
 
 
Alexandre fortalte tilbage i 2014, at han og Henriette havde et meget "Keld og Hilda"-agtigt forhold.
 
- Der er ingen af os, der er til drama i forholdet. Vi er meget Keld og Hilda-agtige, vi skændes næsten aldrig og har et meget udramatisk kærlighedsliv. Og så er vi gode til lige at sige til hinanden: Hey, er det ikke lidt surt i øjeblikket? Glemmer vi ikke lige…? Nej, nogle gange gider man ikke kysse og rage på hinanden. Men så må man bare gøre det alligevel, sagde skuespilleren i et interview med Femina. 
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close