Nyheder4. maj 2011

Alexandre Willaume deler ikke ud af sin diller

Håbefulde kvinder kan glemme alt om at komme i bukserne på Wupti-Pede - se hvorfor
Det er ikke til at vide, om Alexandre kaster om sig med bejlere, men skulle der være en håbefuld derude, får hun svært ved at score skuespilleren
Det er ikke til at vide, om Alexandre kaster om sig med bejlere, men skulle der være en håbefuld derude, får hun svært ved at score skuespilleren
 Foto: All Over

Efter skuespilleren Alexandre Willaume har brændt sit navn og ansigt fast på de danske nethinder, skal der nok være en enkelt kvinde eller to, der har sukket efter at få et stykke med den sexede mand. Men det kommer næppe til at ske, ifølge skuespilleren selv. For ham er utroskab en by i Rusland.

Læs også: Casper Christensen: Stolt af sin penis
Den 41-årige skuespiller har nemlig sværget evig troskab til sin kone Henriette, og det er der intet - heller ikke et frækt tilbud - der kan rokke ved.

-Jeg har nul tolerance over for utroskab. Hvis min kone skal være mig utro, så skal hun være så smart, at jeg ikke finder ud af det. For hvad jeg ikke ved, har jeg ikke ondt af. Men hvis jeg finder ud af det, så vil jeg også tage konsekvensen af det øjeblikkeligt, fortæller skuespilleren til Her&Nu.

Læs også: Peter Mygind: Se min diller
Den aftale går selvfølgelig også den anden vej, men det generer ikke skuespilleren det mindste.

- Det har jeg i øvrigt ikke noget problem med, fastslår Alexandre Willaume, som har sønnerne Oliver og Sylvester sammen med sin kone.

Sponsoreret indhold