Nyheder23. august 2016

23-årig millionøse flytter ind i "Fort Alex"

Louise Find, som har betalt 23 mio. kr. for grevinde Alexandras villa, kommer fra en familie, som sidste år blev udsat for et groft hjemmerøveri.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louise_find_og_kaereste_jim_privatfoto_hoej_oploesning.jpg
 Foto: Privat
Der er en god grund til, at milliardærarvingen Louise Find besluttede at købe grevinde Alexandras villa på Østerbro.
Sikkerheden er nemlig helt i top. For godt et år siden blev Louise Finds morbror, der ligesom hun er arving til milliardforretningen Coloplast, udsat for et groft hjemmerøveri. En bevæbnet røver brød ind i familiens villa på Vedbæk Strandvej og tvang dem til at overføre 2,5 millioner kr. til sin konto, hvilket gjorde det let for politiet at finde gerningsmanden.
Den grimme oplevelse har lært Coloplast-arvingerne at vægte sikkerheden højt, og derfor er Alexandras ejendom et perfekt hjem for Louise. Smykkeproducentens nyerhvervede palæ på 356 kvadratmeter ligger i et ambassadekvarter, og politiet patruljerer rutinemæssigt flere gange dagligt i området.
Det tyverisikrede hus er omgivet af en høj mur og en fjernbetjent port. Adskillige udendørs overvågningskameraer holder øje med ubudne gæster, og vinduerne ud mod gaden er behandlet, så man vanskeligt kan kigge ind i huset. Inden eventuelle røvere alligevel vælger at prøve kræfter med sikkerheden, skal det tilføjes, at Louise Finds kæreste Jim Sig Poulsen er officer – og at han flytter ind sammen med Louise.
Grevinde Alexandra boede på Svanemøllevej i 11 år og sikkerheden omkring hendes hus viste sig at fungere. Røveren, som afpressede Louise Finds morbror for 2,5 mio. kr., afsoner nu en dom på fem års fængsel.

Sponsoreret indhold