Nyheder11. juli 2016

Efter 11 års lediggang: Alexandra tæt på topjob

Grevinden er så opsat på at komme i arbejde, at hun aktivt går til jobsamtale. Nu kan SE og HØR afsløre, at hun sidste år var helt tæt på en stor stilling i det private erhvervsliv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160316_wen_-_concussion_26.jpg

Alexandra har ikke haft et rigtigt job, siden hun blev skilt fra prins Joachim i 2005. I de 11 år har grevinden modtaget millioner af skattekroner i apanage, så hun er formentlig ikke tvunget i job af økonomiske årsager.

Men meget tyder alligevel på, at grevinden nu for alvor er opsat på igen at blive en del af arbejdsmarkedet. Så sent som i december sidste år var grevinde Alexandra så tæt på at blive ansat i en dansk virksomhed, at der blev sendt et nyhedsbrev ud til de ansatte om at tage godt imod deres nye semiroyale kollega.

Det oplyser kilder tæt på forløbet til SE og HØR.

Skulle være møbelsælger

Det drejede sig om den danske møbelspecialist Carl Hansen & Søn, som siden 1908 har leveret klassisk møbeldesign fra blandt andet Hans Wegner til hele verden.

Jobbeskrivelsen skulle have været international marketing og salgsarbejde – ikke mindst i Østen. Med andre ord en perfekt stilling for grevinden, som, før hun kom til Danmark, var forretningskvinde i det pulserende Hongkong.

– Det kan bekræftes, at Alexandra har været til møde sidste år hos Carl Hansen & Søn, hvor hun blev præsenteret for virksomheden. Alexandra har imidlertid ikke accepteret at tiltræde nogen stilling der. Alexandra har heller ikke været involveret i den udmelding, der fandt sted internt i virksomheden, fortæller Alex’ advokat, Bjarke Vejby, i en mail til SE og HØR. Hos Carl Hansen & Søn er man dog ikke meget for at fortælle Danmark om den heftige jobflirt, og hvorfor man tilsyneladende solgte skindet, før bjørnen var skudt, ved at sende et nyhedsbrev ud. – Jeg har ingen kommentar, lyder det fra Carl Hansen & Søns direktør Knud Erik Hansen om mødet med grevinden – et møde, der altså i sidste ende blev til en fuser. Meget tyder dog på, at selv om Carl Hansen & Søn-stillingen af uvisse årsager gik grevinde Alexandras næse forbi, er hun færdig med at være til pynt. Den 52-årige eksprinsesse har ifølge BT registreret sin egen virksomhed i Det Centrale Virksomhedsregister og synes dermed klar til at tage hul på et nyt kapitel af sit liv ude på arbejdsmarkedet.
– Grevinden har formelt genaktiveret det gamle enkeltmandsfirma for på et senere tidspunkt at have rammerne på plads for et fremtidigt arbejde, skriver Alexandras sekretær Eiliyah Julie Jacobsen i en mail til avisen. Grevindens virksomhed hedder meget passende ”Grevinde Alexandra” og er registreret under branchekode 702100, som ifølge virksomhedsregisteret dækker over public relations og kommunikation. Efter Alex’ neddrosling af sine protektorater med blandt andet et farvel til Danmarks Radios Pigekor og senest UNICEF, som var et af grevindens tungeste protektorater, har hun da heller ikke lagt skjul på, at der snart sker noget på arbejdsfronten. Så sent som i sidste måned fortalte Alex til pressen, at der kommer nye projekter til hende, men at det stadig er for tidligt at tale om.

Alexandra jobsamtale

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_19.png

Sponsoreret indhold