Nyheder4. april 2017

Alexandra efter konfirmationen: Perfekt dag uden Martin

Alexandra fortalte til SE og HØR, at konfirmationen var gået lige efter bogen og havde været ”rigtig skøn”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-00476.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Forårssolen tittede forsigtigt frem, da grevinde Alexandra og familien hyggede sig dagen efter prins Felix’ store konfirmationsdag.

Ved middagstid stimlede flere generationer af Manleyer således sammen på restaurant Els i en sidegade til Nyhavn – en kort spadseretur fra Alex’ og drengenes hjem i det indre København.

Og det var en tilfreds eksprinsesse, der gjorde status på den store dag – helt eksklusivt til SE og HØR.

– Det var en dejlig dag. Vores søn og bror sagde, at det en af hans bedste dage. Det hele gik som planlagt. Rigtig skønt, lød det fra 52-årige Alexandra, da vi mødte hende foran den københavnske restaurant.

Søndagen var tydeligvis dedikeret til ren familiehygge.

Det betød samtidig, at Martin Jørgensen ikke var med til spisning – præcis som Alex’ eksmand ikke var med til Felix’ konfirmation dagen forinden.

– I var der selv (til konfirmationen, red.). I kunne selv se det, svarede Alexandra på spørgsmålet om, hvorfor Martin Jørgensen ikke var inviteret med til sin tidligere stedsøns store dag.

Martin Jørgensen har aldrig lagt skjul på, at han stadig elsker prinserne Felix og Nikolai som sine egne børn.

– Jeg ser dem desværre ikke længere, og det er jeg rigtig ked af. Det er synd for børnene, at det skal være sådan. Jeg betragter dem jo stadig som mine egne sønner, har Martin Jørgensen tidligere forklaret til BT.

Sponsoreret indhold