Alexander Kølpin: Vildt stresset

Alexander Kølpin styrter forvirret rundt i køkkenet.

Alexander Kølpin styrter forvirret rundt i køkkenet.

Foto: Claus PoulsenTil daglig driver Alexander Kølpin to hoteller. Men når han selv skal en tur i køkkenet, er han en presset mand.

I hvert fald, når han er en af de sidste tilbage i den anden semifinaleuge af "Masterchef"-konkurrencen.

- Hvad gør vi, hvad gør vi?, nærmest stønner Sarah Zobels eks-mand.

- Nu er det sovsen, forsøger makkeren Therese Glahn med rolig stemmeføring.

- Jamen, hvordan skal jeg lave den, hvordan skal jeg lave den, lyder det febrilsk fra hotelejeren.

Se "Masterchef"-deltagerne slå et dyr ihjel

Se klippet, hvor Alexander Kølpin styrter rundt som en halshugget høne nederst i artiklen.

Udover balletdanser og hotelejer Alexander Kølpin er det i den anden semifinaleuge skuespilleren Therese Glahn, DJ'en Rune RK og modebøssen Jim Lyngvild, der steger og braisserer. Komikeren Jonas Schmidt, sangeren Trine Gadeberg og TV-værten Nanna Schultz er røget ud af konkurrencen.

Efter aftenens første runde, ryger tre i farezonen og derefter er der én, der må smide forklædet og forlade konkurrencen. Kan du gætte hvem? Så giver seoghør.dk og TV3 dig nu muligheden for at deltage i lodtrækningen om følgende præmier:

Dagspræmien
Hver dag i denne uge trækker TV3 en vinder af et lækkert grydesæt fra Tefal til en værdi af ca. 1.500 kroner, som du kan se på billedet herunder. Det sikrer dig de bedste muligheder for at lave god, velsmagende mad, der ikke brænder på.De syv semifinalister (fra venstre): Therese Glahn, Jim Lyngvild, Trine Gadeberg, Alexander Kølpin, Nanna Schultz, Rune RK og Jonas Scmidt. (Foto: TV3)

Hovedpræmien
Blandt alle rigtige besvarelser i seoghør.dks og TV3s "Masterchef"-konkurrence trækker TV3 en heldig vinder, som får mulighed for at komme med til optagelserne i "Masterchef"-studierne på Amager i København.
Her vil den heldige vinder og en ledsager få en rundtur i selve studiet og et eksklusivt kig bag kulisserne. I er med fra morgenstunden, når de sidste forberedelser gøres inden optagestart og følger med, når kameraerne tændes, og deltagerne jonglerer med knive, potter og pander for at imponere "Masterchef"-dommerne mest muligt.
Fra balkonen følger vinderen og ledsageren, hvordan dagens udfordring i "Masterchef" udfolder sig og ser samtidig, hvordan professionelle tv-folk arbejder koncentreret for at lave det bedst mulige program til TV3-seerne. Til sidst vil der være mulighed for at få taget nogle billeder med en af de kendte deltagere eller dommerne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at sende dit bud på hvem der ryger ud i aften til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Har du spørgsmål til konkurrencen, skal du skrive til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Du kan se, om du har gættet rigtigt, når aftenens udsendelse ruller over skærmen kl. 19.00 på TV3. Vinderne får direkte besked fra TV3.

Husk, at du igen i morgen har mulighed for at deltage i konkurrencen, når vi viser dagens klip fra "Masterchef".Se Søren Fauli få en sviner

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close