Therese Glahn: Mord på menuen

Therese Glahn synes aftenens opgave er skideubehagelig.

Therese Glahn synes aftenens opgave er skideubehagelig.

Foto: All Over PressEt ellers hyggeligt program tager i aften en uventet drejning, når deltagerne skal slå et dyr ihjel, inden det skal tilberedes og serveres for dommerne.

Fik du set Ole Stephensens ynkelige forsøg på at lave en flødebolle?

På semifinalisternes borde venter to levende hummere. Og det volder dem alle en del kvaler.

- Det er er da selvfølgelig skideubehageligt. Også fordi den dør - i hvert fald ikke synligt - med det samme, vel!, siger skuespilleren Therese Glahn om opgaven.

- Jeg har fået at vide, at hummere er monogame, og når de har fundet en partner, så er det deres partner for livet, siger TV-værten Nanna Schulz..

Se om de alle kan gennemføre opgaven i klippet nederst i artiklen.

Udover skuespilleren Therese Glahn og TV-værten Nanna Schultz, er det i den anden semifinaleuge modediktatoren Jim Lyngvild, DJ'en Rune RK, balletdanser og hotelejer Alexander Kølpin og skuespiller og sanger Trine Gadeberg, der steger og braisserer. Komikeren Jonas Schmidt røg ud som den første i går.

Efter den første runde, ryger tre i farezonen og derefter er der én, der må smide forklædet og forlade konkurrencen. Kan du gætte hvem? Så giver seoghør.dk og TV3 dig nu muligheden for at deltage i lodtrækningen om følgende præmier:

Dagspræmien
Hver dag i denne uge trækker TV3 en vinder af et lækkert grydesæt fra Tefal til en værdi af ca. 1.500 kroner, som du kan se på billedet herunder. Det sikrer dig de bedste muligheder for at lave god, velsmagende mad, der ikke brænder på.De syv semifinalister (fra venstre): Therese Glahn, Jim Lyngvild, Trine Gadeberg, Alexander Kølpin, Nanna Schultz, Rune RK og Jonas Scmidt. (Foto: TV3)

Hovedpræmien
Blandt alle rigtige besvarelser i seoghør.dks og TV3s "Masterchef"-konkurrence trækker TV3 en heldig vinder, som får mulighed for at komme med til optagelserne i "Masterchef"-studierne på Amager i København.
Her vil den heldige vinder og en ledsager få en rundtur i selve studiet og et eksklusivt kig bag kulisserne. I er med fra morgenstunden, når de sidste forberedelser gøres inden optagestart og følger med, når kameraerne tændes, og deltagerne jonglerer med knive, potter og pander for at imponere "Masterchef"-dommerne mest muligt.
Fra balkonen følger vinderen og ledsageren, hvordan dagens udfordring i "Masterchef" udfolder sig og ser samtidig, hvordan professionelle tv-folk arbejder koncentreret for at lave det bedst mulige program til TV3-seerne. Til sidst vil der være mulighed for at få taget nogle billeder med en af de kendte deltagere eller dommerne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at sende dit bud på hvem der ryger ud i aften til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Har du spørgsmål til konkurrencen, skal du skrive til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Du kan se, om du har gættet rigtigt, når aftenens udsendelse ruller over skærmen kl. 19.00 på TV3. Vinderne får direkte besked fra TV3.

Husk, at du igen i morgen har mulighed for at deltage i konkurrencen, når vi viser dagens klip fra "Masterchef".Se, hvorfor Jonas Schmidt flover sig
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close