Nyheder 19. april 2016

Alex og Martin i skilsmissestrid

Mens Alexandra scorer kassen efter skilsmissen, så kæmper Martin Jørgensen med en kæmpegæld
Foto: Mikael Rieck
  Ikke siden Christian Kjær og Janni Spies mødtes i retten i et opgør om millioner, har den danske jetsetverden set en mere celeber skilsmissestrid end mellem Martin Jørgensen og grevinde Alexandra.  
  Mens 38-årige Martin Jørgensen står bortdømt og mørbanket i det ene ringhjørne, så har hans 51-årige ekskone efter et par groggy måneder tilkæmpet sig både det psykologiske og det økonomiske overtag.  
  Salget af villaen på Svanemøllevej betyder, at Alexandra pludselig står med en formue på over 20 millioner kr. i hånden.   Klar dig selv, Alex   En stærk kontrast til Martins selvdestruktive indsats – som det fremgår af artiklen inde i bladet, var han i sidste måned en tur i fogedretten, hvor han blev afkrævet en gæld på over 800.000 kr., som han ikke var i stand til at betale.  
  Til at støtte sig i skilsmissestriden har Alexandra allieret sig med advokat Bjarke Vejby, som er ekspert i konfliktløsning.  
  Bjarke Vejby er også advokat for sangerinden Aura, som er stævnet af sin ekskæreste, mangemilliardæren Janus Friis.  
  Alexandras økonomi er i øvrigt så god, at hun ikke længere bør modtage den skatteyderbetalte apanage på 2,3 millioner kr. om året. Det viser en meningsmåling på seoghør.dk.   Mere end 4000 læsere deltog i undersøgelsen, og 90 procent mener, at Alex bør klare sig selv.  
 

Sponsoreret indhold