Nyheder17. oktober 2016

Alex afslører: Godt vi flyttede

Grevinden er glad for den luftforandring, det gav, at flytte fra villa til lejlighed

Alexandra: Godt vi flyttede

Kleenex, chokoladeis og venindesnak plejer at være rare venner i nøden efter en hård skilsmisse. Men her godt et år efter det brutale brud med Martin ser det ud til, at Alexandra er fuldstændig i balance med sig selv og sin skæbnesvangre beslutning i fjor.

Den 14 år yngre eksmand Martin Jørgensen skal i hvert fald ikke forvente, at grevinden kommer kravlende tilbage, fortæller Alexandra selv, da SE og HØR møder hende til Ønskefondens gallaindsamling.

– Det er dejligt at have nogle andre omgivelser og prøve noget nyt. Drengene er også rigtig glade for at være flyttet. Vi skulle starte på ny, siger grevinden med en slet skjult henvisning til sin eksmand.

De nye omgivelser i en 300 kvadratmeter stor herskabslejlighed lige ved Nyboder er ganske vist mindre end Alexandras tidligere millionvilla, men grevinden havde altså ikke lyst til at blive boende der, hvor minderne om det forliste ægteskab hobede sig op.

– Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen. Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdier, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellige, så er man nødt til at tage det op til revision, fortalte Alexandra, lige efter at hun svingede øksen over ægteskabet.

Sponsoreret indhold