Nyheder29. januar 2015

Afsløring: Gustav skal være vært ved pris-show

Reality-latinoen tager et nyt skridt på karriere-stigen
Af af
Gustav er lige nu i Afrika, hvor han deltager i et nyt reality-program
Gustav er lige nu i Afrika, hvor han deltager i et nyt reality-program
 Foto: Kaspar WenstrupImens Gustav er ved at forberede sig til 10 dage i den Sydafrikanske jungle i TV3 programmet "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra", kan han samtidig glæde sig over, at der venter nye udfordringer i Danmark.

Gustav er nemlig blevet spurgt, om han vil være vært ved Reality Awards næste år - du kan se eller gense Reality Awards 2015 i bunden af denne artikel.

Det fortæller Gustav til SE og HØR, da vi møder ham kort inden, han tjekker ind i junglen. Her skal han skal kæmpe mod ni andre kendisser om 250.000 kroner og titlen som konge eller dronning af junglen.

LÆS OGSÅ: Se eller gense alle billederne fra Reality Awards

- Kit (arrangøren af Reality Awards, red.) har allerede spurgt mig, om jeg vil være vært næste år, fortæller en stolt Gustav, der i år var vært på den røde løber, ligesom han under showet interviewede de mange reality-stjerner, der sad på tilskuerpladserne.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8a00ebcc246a43edb79caa6363f07f36.jpgSådan så det ud, da Gustav interviewede Nicole Brøggler ved Reality Awards 2015 (Foto: Dan Mariegaard)


Gustav har dog et år til at vænne sig til tanken, og indtil da er der andre store drømme, der skal udleves, hvis han vinder de 250.000 kroner, der er på højkant i "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra".

LÆS OGSÅ: Kendte skal kæmpe i junglen: Så vildt bliver nyt program

- Jeg skal vinde det her, jeg har brug for de penge. Jeg skal åbne min egen klinik. Med de her penge kan jeg skabe mit helt eget. Det er "Fabulous by Gustav"-klinikken, fortæller Gustav.

Her kan danskere både få traditionelle skønhedsbehandlinger, så alle kan blive lige så "fabulous" som Gustav.

Vildt og vanvittigt program
I løbet af foråret kan du på TV3 se, hvem der ender som konge eller dronning af junglen i "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra".

Skal man tro tidligere udgaver af programmet, som blandt andet stammer fra England, bliver det en vild og voldsom affære for kendisserne i junglen:

LÆS OGSÅ: Reality Awards: Nicoles frække fest

Deltagerne kommer således til at stå over for nogle af deres værste fobier, og de kommer til at sætte tænderne i ting, som de ikke troede, var spiselige.

Programmerne i England har flere gange høstet masser af kritik - de fleste gange fordi programmet bruger levende dyr, som lider overlast ifølge flere kritikere.

LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler ankom nøgen til Reality Awards

I 2009 valgte et dyrepoliti således at retsforfølge to deltagere, som havde dræbt, kogt og spist en rotte. Stjernekokken Gino D'Acampo og skuespilleren Stuart Manning blev sigtet for dyremishandling, og i sidste ende måtte TV-stationen betale en bøde på omkring 15.000 kroner.

"Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" blev første gang vist i England i 2002 og har fået millioner af seere. Sidenhen er formatet blevet efterlignet i flere andre lande.

Danske Gitte Nielsen vandt den tyske udgave af programmet i 2012. Også supermodellen Janice Dickinson, den britiske tv-personlighed Katie Price og den tidligere professionelle fodboldspiller John Fashanu har deltaget i tv-programmet.

I denne video kan du gense hele det vilde Reality Awards 2015-show:

[qbrick id=]


Sponsoreret indhold