Nyheder1. april 2012

Afsløring: Caroline Fleming med i dating-program

Bendtners blonde eks kan snart opleves i For lækker til Love
Den flotte blondine skal på kærlighedsjagt - og du kan se det hele på dit TV
Den flotte blondine skal på kærlighedsjagt - og du kan se det hele på dit TV
 Foto: All Over

Selvom hun færdes i de fine kredse og kindkysser med de kongelige, har Caroline Fleming aldrig været bange for at chokere.
Først blev hun kærester med Nicklas Bendtner, så fik hun tatoveret hans navn på håndleddet - og så blev hun alenemor kun en måned efter, hun og Bendtners lille søn kom til verden.

Læs også: Caroline Fleming laver en Mads Christensen

Og nu chokerer Caroline Fleming igen. Seoghør.dk kan afsløre, at hun er ny deltager, når den næste sæson af TV3's populære reality-serie "For lækker til Love" ruller over skærmen.

Dermed er der lagt op til, at über-bøssen Gustav Salinas skubbes af tronen. Han har hidtil været den, der har fået størst opmærksomhed ud af serien. Men mon ikke det slutter, når den karismatiske Caroline Fleming indtager programmet, der følger en række flotte og kræsne singler i deres jagt på den eneste ene ...

Læs også: Caroline Fleming: Benhård efter bruddet
Hos TV3 jubler de over scoopet:

- Vi plejer normalt ikke kommentere vores programmer, men nu er nyheden jo sluppet ud og ja, vi er rigtig glade, siger Rosa Callesen, pressemedarbejder på TV3.

- Vi glæder os til at hjælpe Caroline med at finde kærligheden. Hun passer jo super godt på programmets profil, fortsætter Rosa Callesen.

Caroline Fleming var i en årrække gift med rigmanden Rory Fleming. Hun og Bendtner gik fra hinanden for et års tid siden. Til daglig bor Caroline i London - så med hendes indtræden i "For lækker til Love" kommer programmet også til at udspille sig på engelsk grund.

Det har i dag, søndag d. 1. april, ikke været muligt at få en kommentar fra TV-baronessen.

Sponsoreret indhold