Nyheder30. september 2011

Caroline Fleming laver en Mads Christensen

Tv-baronessen går i modesheriffens fodspor – se, hvad hun har gang i
Mads Christensen byder Caroline Fleming hjertelig velkommen i strømpebranchen
Mads Christensen byder Caroline Fleming hjertelig velkommen i strømpebranchen
 Foto: All Over

Caroline Fleming fortalte for nylig, at hun ikke har spundet guld på skilsmissen fra den engelske milliardær, Rory Fleming. Derfor er hun nødt til at arbejde for føden.

Nu har slotsejeren og Topmodel-værtinden fundet en ny måde at lave penge på. Først lancerede hun 2 parfumeserier, og nu bevæger hun sig ind på det marked, som Mads 'Modepoliti' Christensen i nogle år har tjent gode penge på - nemlig strømpemarkedet.


Ligesom Mads Christensen har tv-baronessen lavet en strømpeserie, som skal sælges i supermarkedskæderne Føtex, Bilka og Tøj & Sko. Men modsat modeskribenten, som laver sokker til mænd, er Carolines tiltænkt kvinderne.

Mads Christensen er smigret over, at den blonde singlemor har valgt at gå i hans fodspor, og spår hende allerede succes.

- Mange ville sikkert tro, at sådan nogle som os ville lave noget meget lækkert og dyrt til en eksklusiv skare, men det er der ingen kugler i. En meget klog mand sagde engang: "vil man tjene kassen, skal man sælge til massen", siger Mads Christensen.


Han føler sig ikke truet af baronessens indtog på strømpemarkedet, men glæder sig derimod over, at de to nu er en slags kolleger.

- Måske mødes vi en dag til en frokost - det kunne være til strømpesælgernes brancheforeningsfest, griner Mads og ønsker samtidig Caroline held og lykke med det nye forretningseventyr.

Sponsoreret indhold