Nyheder17. september 2017

Ærgerlig Christina Hembo: Yachten sank

Luksusyachten, som ur- og smykkedesigneren Christina Hembo havde købt, ligger nu på fire kilometers dybde i Atlanterhavet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christina-hembo.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Yachten skulle have været Christina Hembos flydende sommerhus, hvor hun sammen med Claus Hembo skulle have slappet af med familie, venner og forretningsforbindelser.

Christina Hembo, smykkedronningen fra Herning, er ærgerlig og trist over, at den 20 meter lange lystyacht, som hun og ægtefællen Claus købte i Grækenland, ikke som planlagt kommer til Juelsminde.

– Vi fik besked om, at vores yacht var blevet tabt under en storm i Biscayen, da den på et special-fragtskib var ved at blive sejlet hjem, fortæller Christina Hembo til SE og HØR og fortsætter:

- Nu ligger den på fire kilometers dybde, og vi må se, om vi kan finde en anden båd, siger den tidligere "Vild med dans"-deltager, som sammen med husbonden Claus har taget duelighedscertifikat.

De stod begge til at skulle i gang med yachtskipper 3-kurset, så de kunne føre den 65 fod store båd med fire kahytter, stue og flybridge.

– Det er brandærgerligt, siger Christina Hembo.

Hun og Claus Hembo ønsker ikke at afsløre, hvor meget yachten kostede, men ifølge kilder i branchen vil en tilsvarende båd kunne købes for mellem otte og ti millioner kr.

Sponsoreret indhold