Advarsel om stærke billeder: Giftslange bed mand i penis

Det var en giftig kobraslange, der kom på uventet toiletbesøg

Det var en giftig kobraslange, der kom på uventet toiletbesøg

Tony Phelps/Nature Picture Library Limited/Ritzau Scanpix

Han skulle egentlig bare af med noget i kummen.

Men i stedet fik han sig en forfærdelig overraskelse, der heldigvis kun sker for de færreste.

En hollandsk mand var på ferie i Sydafrika, og her skulle han så et smut på toilettet. Men i stedet for den befriende følelse, de fleste får, når de besørger, blev et sandt mareridt til virkelighed.

Da han satte sig på toilettet, blev han nemlig angrebet af en giftslange, der sprang op fra kummen og bed manden i sine kønsorganer.

Det var en giftig kobraslange (Naja annulifera), der angreb den uheldige mand. Slangen fik fat i de ædlere dele med sine gifttænder, og derfra begyndte helvedet for den ferierende mand.

Alt dernede begyndte at brænde, penis og pung svulmede op og blev lilla, og manden var i store smerter.

Foto: Science Direct, det var noget af en oplevelse, den ellers raske mand fik sig. 

Hjælpen blev tilkaldt, og det var vigtigt, der ikke gik for lang tid, inden manden fik hjælp. Derfor blev der sat gang i en større redningsaktion, og tre timer efter bidet, blev manden smidt ombord på en helikopter med kurs mod nærmeste traumecenter.

AV for en tur på operationsbordet

På hospitalet fik han antiserum mod slangegift og en masse andre slags medicin, som skulle hjælpe manden, der hele tiden var ved fuld bevidsthed, med at overleve slangebiddet.

Kønsorganerne var selvfølgelig hårdt medtaget af det uanmeldte toiletkummebesøg, og der gik en uge, før de ædlere dele var stabiliseret nok til, at en urolog kunne udføre et kirurgisk indgreb. Det viser en rapport udgivet af Science Direct.

Manden blev sendt til observation, og ni dage efter biddet, blev det vurderet, at manden var stabil nok til at blive hjemsendt til Holland.

Her undersøgte hospitalet i Holland ham, og de vurderede, at mandens kønsorganer virkede stabile.

Seks dage efter hjemsendelsen blev der igen kigget nærmere på mandens skader, og her besluttede de, at der var behov for plastikkirurgi af mandens penis.

Foto: Science Direct, Så kan den lidt igen!

Den operation gik godt, og manden blev sendt hjem. Et år efter til kontroltjekket blev det konkluderet, at arrene var helet fint, og følelsen dernede og selve penis var igen fuldt funktionsdygtig.

Selvom mandens penis igen virker, kommer han nok i fremtiden lige til at kigge en ekstra gang i kummen, inden han sætter sig til rette. Og det samme bør du.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close