Nyheder 2. oktober 2010

ABBA-stjerne: Var misbruger

For første gang taler en af stjernerne i bandet om sine alkoholproblemer – se hvem her
Foto: All Over

ABBA var et af verdens største bands for 30 år siden, og med succes følger fristelser. Det måtte Benny Andersson, en af bandets frontmænd, sande.

- Det bedste, jeg har gjort for mig selv, er at stoppe med at drikke. Hvis jeg ikke var stoppet, havde jeg næppe siddet her, fortæller en ærlig Benny Andersson til svensk presse.

Læs mere: ABBA kom i Hall of Fame

Det er første gang, at ABBA-stjernen fortæller om den dystre periode i sit liv, hvor alkoholen fik overtaget. I dag har han ikke rørt de våde varer i 9 år.

- Når man erkender, at man ikke kender sig selv, før man har alkohol i kroppen, er det på tide at lægge sit liv om. Alkohol er en slags filter, som lægger sig i vejen for virkeligheden, forklarer manden bag flere af verdenshistoriens største pophits.

Læs mere: Ikke alle er ABBA-fans

Det var Bennys kone gennem mere end 30 år, der hjalp sin musikermand på ret kurs.

- Mona har ændret min måde at anskue virkeligheden på. Hun har fået mit til at se. Jeg var så indelukket i min egen verden, siger den ærlige Benny.

Sammen med ABBA-kollegaen Björn Ulvaeus er Benny Andersson i øjeblikket aktuel med musicalen "Kristina af Duvemåla", der sættes op i både London og New York.

Sponsoreret indhold