Nyheder22. januar 2019

”Årgang 0”-deltager blev syg af optagelserne

”Årgang 0”-Emma valgte for nogle år siden at forlade det populære program. Dengang fortalte familien, at de manglede overskud til optagelserne, og at Emma havde et dårligt knæ. Tirsdag morgen satte Emma flere ord på, hvorfor hun forlod programmet: Det gjorde hende nemlig syg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aargang_0.jpg
 (Foto: Thomas Marott/TV 2)

Der var mange ”Årgang 0”-fans, der blev ganske triste, da det for tre år siden kom frem, at Emma og hendes familie trak stikket.

Den smilende og vellidte pige og resten af hendes skønne familie fra Tarm i Vestjylland ønskede ikke længere at medvirke. Dengang fortalte familien, at de manglede overskud til optagelserne, og at Emma havde et dårligt knæ.

Men da Emma, der i dag er fyldt 18 år, tirsdag morgen gæstede ”Go’ morgen Danmark”, satte hun flere ord på, hvorfor hun i sin tid valgte at trække stikket. Hun blev nemlig ramt af stress, og det havde den unge pige ikke lyst til at dele med hele landet.

- I starten ville jeg faktisk ikke tale om det i programmet, og der gik egentlig lang tid inden, at de fik mig overtalt til, at det var egentlig ok at tale om.

- Det var først, da jeg var kommet ud af det igen, fortalte Emma, da hun gæstede programmet tirsdag morgen.

Emma begyndte så småt at få det bedre – men da hun genså sin svære tid i ”Årgang 0”-programmet, fik hun et tilbagefald.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-626819.jpg
 Foto: All Over

Emma fortalte i 2015, at hun ville forlade programmet. Her ses en ung Emma sammen med familien. Foto: Aller Media

- Man bliver mindet om, hvordan man havde det og hvorfor. Så fik jeg egentlig et ret stort tilbagefald. Så blev det sådan, at hver gang der skulle filmes til det, så fyldte det bare så meget, at jeg kunne ingenting. Jeg var syg hver gang.

Efterfølgende tog familien en alvorsnak, og sammen blev de enige om, at de måtte trække sig fra TV.

- Jeg tror egentlig, at det var der, det gik op for os, at vi var nødt til at melde os ud, sagde Emma tirsdag morgen, da hun gæstede ”Go’ morgen Danmark”.

I aften begynder en ny – og også sidste – sæson af ”Årgang 0”.

Programmet, der har kørt siden 2000, har flere udskiftninger undervejs. Da første program blev sendt, var der fem piger med: Emma, Rachel, Stephanie Matilde og Marie.

Efter første sæson valgte Marie og hendes familie dog at forlade programmet, og i 2007 fulgte Mathilde og hendes familie efter.

De blev erstattet af Christian og hans familie fra Aarhus.

Sponsoreret indhold