Nyheder 9. april 2016

Stang-lækker: Årets SE og HØR-pige er blevet TV-stjerne

– Jeg kan godt lide at være på, smiler Michala Olsen, 23, som i første omgang var betænkelig ved at deltage i ”Sexy Business”
Foto: Covermodel.dk/Joan Divine
  Det kan føre til alt at være SE og HØR-pige.  
 

Barmen fik et løft for godt et års tid siden, da Michala gerne ville have et lidt mere ”friskt look” efter at have født og ammet sønnen Riley, som snart fylder fire år. (Foto: Covermodel.dk/Joan Divine)

  Labre 23-årige Michala Olsen løb med den ærefulde titel i 2015 og er nu med i TV3- programmet ”Sexy Business”. Her bruger hun kunstnernavnet Misjka, når hun som en af de gennemgående figurer i reportageserien tager seerne med på nogle af sine job som model.  

- Jeg er bestemt ikke blufærdig og har let ved nøgenhed, fortæller Helsingør-pigen. (Foto: Covermodel.dk/Joan Divine)

  – De fandt mig via Facebook og syntes, jeg passede godt ind i konceptet, fortæller Michala, som stadig er model for sjov. Til daglig studerer hun nemlig også farmaci.   – Jeg sagde faktisk først nej. Jeg frygtede, at det ville tage alt for meget af min tid, men det har været vildt sjovt at prøve. Og det endte alligevel med at tage helt vildt meget tid, smiler modellen.  

- Det sælger rigtig godt med et eksotisk kunstnernavn. Mænd kan godt lide idéen om østeuropæiske kvinder, fortæller Michala, der kalder sig Misjka Samsara, når hun optræder som model. (Foto: Covermodel.dk/Joan Divine)

 
  I ”Sexy Business” følger vi hende både foran kameraerne, på eventopgaver og hjemme privat, hvor hun bor sammen med sønnen Riley på tre år og hendes 13 år ældre kørelærerkæreste, som Michala nu har været sammen med i tre år.  

- Det har været en sjov og spændende oplevelse at se, hvordan TV-holdet arbejdede, fortæller Michala Olsen, som blev Årets SE og HØR-pige 2015. Netop nu er hun aktuel i reportageprogrammet ”Sexy Business” på TV3. (Foto: Covermodel.dk/Joan Divine)

  Og Michala er vild med biler.  
  – Jeg er lidt af en adrenalinjunkie og elsker hurtige biler. Jeg elsker, når man kan tage en rusten kasse og gøre den toptunet, forklarer Michala, som ikke selv skruer på bilerne, men meget gerne kører i dem bagefter. I øjeblikket er parrets ”for-sjov-bil” en Audi.   Du kan følge Årets SE og HØR-pige hver torsdag på TV3.  

Sponsoreret indhold